Mensubu Olmaktan Şeref Duyduğum Kıymetli Vatandaşlarım;
Rahmet ve bereket ayı olan bir Ramazan Ayını daha bitirerek mübarek bayram gününe kavuşmanın mutluluğunu ve sevincini hep birlikte yaşamaktayız.
Bu bayram da Covid 19 virüs salgını nedeniyle hepimize önemli bir sorumluluk düşmektedir. Bu güne kadar kasabamız halkı olarak sorumluluk bilinciyle umut ve direnç kaybedilmeden verilen mücadele için sizlere çok teşekkür ediyorum. 
Bu hassas süreçte yakınlarımızla bile görüşemesek de bayram sevincini gönülden gönüle paylaşarak karamsarlık ve endişeye kapılmadan evimizde yaşamaya devam etmeliyiz.
Vatandaşlarımızın bu 4 günlük sokağa çıkma kısıtlaması sürecine ve kasabamıza dışarıdan gelen vatandaşlarımızın da 14 günlük karantina sürecine uymalarını özellikle rica ediyorum 
Unutmayalım ki kasabamızda olası bir virüs vakası yaşanması halinde, tüm yaşantımızın ve işlerimizin olumsuz yönde etkileneceği göz önünde tutularak sosyal teması mümkün olduğunca koruyalım
Bu vesile ile tüm halkımızın bayramını tebrik ederek daha nice bayramlara sağlık ve huzurla erişmemizi yüce Allahtan niyaz ediyorum. Mübarek Ramazan Bayramının İslam Alemine, Ülkemize ve Kasabamıza iyilik ve hayırlar getirmesini diliyorum.

                                              Memiş Kaynak
                                    Çiçekpınar Belediye Başkanı