Milliyetçi Hareket Partisi 23. dönem milletvekili adaylarını geçtiğimiz gün Ülkü Ocakları Başkanlığında gerçekleştirdi. Milliyetçi Hareket Partisi Isparta Teşkilatı seçim startını verdi.

   5 milletvekili adaylarıyla seçim startını veren MHP, geçtiğimiz gün ülkü ocaklarında adaylarını tanıtarak başladı. MHP İl Başkanı Mustafa Şimşek, Türkiye ve Isparta"daki teslimiyetçi ablukanın kalkması için seçim çalışmalarını başlatıyoruz dedi.

   Şimşek, pırıl pırıl ilkeli, bilgili, dürüst beş milletvekili adayımızı sizlere emanet etmek için burada olduklarını ve 5 milletvekilinin de mecliste olacağını söyledi. Şimşek, Bugün tarihi bir gün, bugün iktidardaki AKP ile, Türkiye"miz kuşatılmaktadır, milletimiz yargılanmaktadır, üniter yapı sarsılmaktadır, değerlerimiz tartışılmaktadır, tarihimiz sorgulanmaktadır, beraberliğimiz parçalanmaktadır, vatanımız içeriden hançerlenmekte olduğunu söyledi.

 Bütün bunlara karşı Milliyetçi hareket, ağır tahribatlara rağmen Türk milletinin dimdik ayakta kalmış son burcudur. MHP, derin stratejik çatışmaların yaşandığı bu yeni savaş ortamında Türk devletinin son siperidir. MHP, ölüm karşısında sınav vermiş bir kutlu dava olarak Türk Milletinin ülkü yolunda son umududur.

 MHP bunun için iktidara gelecektir ve bu yürüyüşü engellemeye kimsenin gücü yetmeyecektir. İşte bu yürüyüşte görev alan birbirinden değerli milletvekili adaylarımız; Nevzat Korkmaz, Erhan Kubilay, Erdoğan Cabıoğlu, İsa Yalçın, Mahir Göker olarak sizlerden Isparta"yı ve Isparta"lıyı beş yıl boyunca hiçe sayan, AKP iktidarına son vermenizi, yani Isparta"yı ayağa kaldırmanızı istiyorum.

  22 Temmuz"da bizlere vereceğiniz yetkiyle yolsuzluklara, talana ve teslimiyetçi iktidara son vereceğiz. Kutlu yürüyüşümüze, hareketimizin hayat kaynağı ülkü ocaklarından tüm Isparta"yı kucaklayarak çıkıyoruz. Bu yürüyüş, Isparta"yı hak ettiği yere taşıma yürüyüşüdür. İhanet edenlerden, kan dökenlerden, milli değerleri hiçe sayanlardan, hesap sorma yürüyüşüdür.

  Bu yürüyüş, şehit analarının akan kanlardan değil, sevinçten gözyaşlarının akacağı kararlı bir yürüyüştür. Ülkü kaynaklarımızın ülke insanının refahı için harcanacağı öz kaynaklarımızın harekete geçirileceği bir yürüyüştür" diye ifade etti. Adaylar tanıtıldı Nevzat KORKMAZ; 1. milletvekili adayı Nevzat Korkmaz, teslimiyetçi bir hükümetten kurtulmanın zamanının geldiğini söyledi. Korkmaz; "Sahipsiz vatanın batması hakkıdır. Sen sahip olursan bu vatan batmaz. Isparta MHP olarak 5 milletvekili ile meclisteki yerini alacaktır. Erhan Kubilay; 2. sıra milletvekili adayı Erhan Kubilay, 23. dönemde muhakkak mecliste olmalıyız diyen Kubilay; "Biz bugünden itibaren Genel Başkanımız Adana"da bizler de Isparta"da seçim startını başlattık. Anatürk"ümüzü yok etmek isteyen her türlü teslimiyetçiden hesabını ülkücüler soracaktır. MHP 5"i bir yerde olarak geliyor. M. Erdoğan Cabıoğlu; 3. sıra milletvekili adayı Erdoğan Cabıoğlu, 23. dönem MHP"nin hakim olduğu bir parlamento olacağını söyleyerek MHP"nin zamanında hainlik yapılmayacak ülke bölünmeyecek dedi. Cabıoğlu; "Aziz türk milleti halk asil biz vekiliz. Biz parlamentoda ülkemizi tahrip edenlerden daha çok milletvekili çıkarmalıyız. Biz yüce Türk milletine hizmet edeceğiz. İsa Yalçın; 4. sıra milletvekili adayı İsa Yalçın, MHP"nin iktidara hazırlandığı 23. dönemde aday olduğunu belirterek, ama şimdiki görev daha büyüktür. Üniter yapıyı koruma sırasıdır. Türk milleti artık kendilerinin kurtarılmasını beklemektedir. Türkiye"mize ihanet edenlerden bir bir hesap sorulacaktır. Çok çalışmamız gerekiyor. Mahir Göker; 5. sıra milletvekili adayı Mahir Göker, bütün Türkiye"de ve Isparta"da 5-0 olacağını söyleyen Göker; "En alt kadememizden en üst kadememize kadar çok çalışacağız. Artık milletimizin yüzünün gülmesi zamanı gelmiştir. "Ne Mutlu Türküm" diyerek her zaman her yerde en iyisi yapmaya çalışacağız.

YENIEXPRES