Trafikte Doğru Lastik Kullanımına Dikkat Trafikte Doğru Lastik Kullanımına Dikkat

Kıymetli Ispartalı Hemşehrilerimiz,
Şehrimizde yoğun kar yağışına bağlı olarak uzun süredir devam etmekte olan elektrik kesintileri başta olmak üzere, şehrimizde devam etmekte olan karla mücadelede Milliyetçi  Hareket Partisi olarak sorumluluk bilinciyle İl Başkanımız Basri Sönmez, Merkez İlçe Başkanımız Osman Gülay ve Belediye Meclisi Grup Sözcümüz Oğuzhan Göker’den oluşan bir ekiple öncelikle 112 AFAD Müdürlüğünde bulunan Kriz Merkezimizi ziyaret etmiş olup, Vali Yardımcısı Ömer Faruk Ateş ve 112 Acil Çağrı Merkezi Müdürü Ethem Kılıçarslan Beylerle görüş alışverişinde bulunmuşlardır.  Toplantıda, özellikle makineye bağlı ve oksijen tüpüyle hayata tutunmaya çalışan hastalarımız ve bebekli ailelerimiz olmak üzere, partimize ulaşan mağdur vatandaşlarımızın isim ve adreslerini kendilerine ve TEDAŞ yetkililerine aktarmışlardır.
Daha sonra Valilik binasına geçen ekibimiz , burada Isparta Valisi Sayın Ömer Seymenoğlu, TBMM Başkanvekili ve Milletvekilimiz Sayın Süreyya Sadi Bilgiç ve yine Milletvekilimiz Sayın Mehmet Uğur Gökgöz Beylerle istişare etmişlerdir. Kendilerine Milliyetçi Hareket Partisi Teşkilatları olarak her daim göreve hazır olduğumuzu, verilecek her görevi layıkıyla yerine getireceğimizi ifade etmişlerdir.
Görüşmeler sonucunda,elektrik sıkıntısının gün içerisinde giderileceği, hasta,yaşlı ve bebekli ailelerin KYK Yurtlarına ve devletin misafirhanelerine nakledileceği, en kısa sürede ara sokaklarda dahil olmak üzere karla mücadele için girilmedik bölge kalmayacağı öğrenildi.
Bu noktada, vatandaşlarımız her türlü ihtiyaçları için 24 saat Teşkilatlarımızı arayabileceklerdir. Vatandaş yararına olan her konuda olduğu gibi şehrimizin yaşadığı bu doğal afet esnasında da Milliyetçi Hareket Partisi Teşkilatları olarak yetki ve görev beklemeden her daim hemşehrilerimizin yanında olmaya devam edeceğiz.