Ak Parti YSK Temsilcisi Isparta Milletvekili Recep ÖZEL; Gül Küçük Sanayi Sitesi ve TOBB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini ziyaret etti.

Isparta Milletvekili Recep ÖZEL, birkaç ay önce yapılan genel kurulda güven tazeleyen Gül Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Mehmet BOYACI ve yönetim kuruluna hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ayrıca Gül Küçük Sanayi Sitesinde bundan sonra faaliyetlere devam edecek olan Gül Petek Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mevlüt TURAN ve yönetim kuruluna da yeni görevlerinde başarılar diledi. Yeni kurulan derneğin sanayi için çok güzel bir şey olduğunu söyleyen ÖZEL, derneğin kurulmasıyla sanayinin de sahipsiz kalmamış olacağını söyledi. Ziyarette Gül Küçük Sanayi Sitesi esnafları pandemi de yaşanan sıkıntıları sayın vekile arz ettiler. Gül Küçük Sanayi Sitesindeki sorunlar Gül Küçük Sanayi Sitesi kooperatif Başkanı Mehmet BOYACI tarafından Ak Parti YSK Temsilcisi Isparta Milletvekili Recep ÖZEL’e iletildi. Ak Parti YSK Temsilcisi Isparta Milletvekili Recep ÖZEL bütün sorunların çözümü için çalışmalar yapacağının sözünü verdi.

Daha sonra heyet TOBB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine geçtiler. Okuldaki bölümler hakkında bilgi alan ÖZEL, okulda üretilen ürünleri ve atölyeleri ziyaret etti. Karşılıklı görüş alışverişinden sonra Ak Parti YSK Temsilcisi Isparta Milletvekili Recep ÖZEL sanayiden ayrıldı.

Ziyaretle ilgili konuşan Gül Küçük Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanı Mehmet BOYACI Ak Parti YSK Temsilcisi Isparta Milletvekili Recep ÖZEL’ e çok teşekkür etti. Boyacı,  sanayimizin sorunlarının çözülmesi için tüm bürokratlara ve devlet büyüklerine kapımız her zaman açıktır dedi. Sanayimizin seçilmiş hizmetkarıyız dedi.