Ankara'ya tayini çıkan Isparta Milli Eğitim Müdürü Tacettin Yılmaz, Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın'a veda ziyaretinde bulundu.
Ziyarette konuşan Milli Eğitim Müdürü Tacettin Yılmaz, şehirde görev yaptığı süre içerisinde belediye ile iyi ilişkileri olduğunu söyledi. Yılmaz, 7 yıldır Milli Eğitim Müdürlüğü görevini yürüttüğünü ve görev süresi içerisinde yerel yönetimlerle çok iyi diyaloglar kurmaya çalıştıklarını belirterek, ''Bizim, yerel yönetimler olarak sizlere her zaman ihtiyacımız var. Bize bulunduğunuz süre içerisinde her türlü desteği verdiniz. Bu vesile ile sizlere teşekkür etmeye geldim. Önümüzdeki hafta Ankara'ya gideceğim. Bugüne kadarki yardım ve desteklerinizden dolayı teşekkür ediyorum'' dedi.
Milli Eğitim Müdürü Tacettin Yılmaz ile 2,5 yıldan bu yana uyumlu bir çalışma içerisinde olduklarını anlatan Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın da, '''Müdürümüzün Milli Eğitimde çok güzel ve etkili hizmetleri oldu. Bazı çalışmalarınızdan dolayı sevindik ve gıpta ettiğimiz konular vardı. Isparta'ya çok güzel hizmetler verdiğinizi ben gönülden biliyorum ve inanıyorum'' diye konuştu.
Günaydın, Yılmaz'a hizmet ve katkılarından dolayı teşekkür etti.