Günaydın Ispartalılara çağrıda bulundu
“Misafirperverliğimizi Türkiye’ye gösterelim”

Şehir merkezinde bulunan otel ve pansiyonların yemin törenleri esnasında yetersiz kalması nedeniyle Isparta Belediyesi bir uygulama başlatmış ve açıkta hiçbir asker ailesini bırakmamıştı. Belediye yaptığı bu proje ile Ispartalı aileler ile Asker ailelerini buluşturuyor, yeni bir arkadaşlık, dostluk oluşmasına vesile oluyor.

Ayrıca Isparta’nın tanıtımında da büyük etki oluşturuyor. Bu hafta Komando birliğinde, Haftaya’da piyade alayında yemin töreni gerçekleştirilecek. Bu arada Süleyman Demirel Üniversitesi’nin mezuniyet töreninin bu hafta olmasından dolayı Isparta’yı yoğun bir hafta bekliyor.

Bu vesile ile Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, Ispartalı vatandaşları uyararak yoğun bir hafta geçireceğimiz bu hafta içerisinde Isparta’lıların misafirperverliğini bir kez daha gösterme zamanı olduğunu belirtti.

Günaydın, Ispartalılara çağrıda bulunarak, “Bu hafta Hem Süleyman Demirel Üniversitemizin Mezuniyet töreni hem de Komando Birliğimizin yemin töreni vardır. Her iki kurumumuzun bu mutlu gününde öğrenci ve asker ailelerinin Isparta’ya geleceği aşikardır. Şehir dışından gelen misafirlerimizin bu mutlu günü bizim için de mutlu bir gündür.

Onların mutluluğunu paylaşmak isteyen ailelerimiz yine eskiden olduğu gibi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğümüze müracaat edebilir yada 211 61 43-211 61 93 nolu telefonla asker ailesi talebinde bulunabilirler. Isparta’mızın misafirperver bir il olduğunu bugün Türkiye’ye göstermenin zamanıdır” dedi.