Daha öncede AK Parti'yi Cumhur ittifakının ruhuna uygun davranmaya davet eden  MHP Merkez İlçe Başkanı Akif Çapraz, AK Parti Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz'e Isparta Belediyesi ile ilgili açıklamalarından ötürü sert bir dille yüklendi. Çapraz, Gökgöz'e,  MHP'nin oylarıyla milletvekili seçildiği hatırlatmasında bulundu.

AK Parti Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz'ün 'Isparta Belediyesi'ni iktidarla buluşturacağız, İnşaat ruhsatları bir ayda verilecek' gibi ardı ardına gelen açıklamaları cumhur ittifakının diğer unsuru MHP kanadını rahatsız etti. Daha öncede AK Parti'yi Cumhur ittifakının ruhuna uygun davranmaya davet eden  MHP Merkez İlçe Başkanı Akif Çapraz,  Gökgöz'e yönelik sert açıklamalarda bulundu. Vekillliğin Gökgöz'e 10 beden büyük geldiğini söyledi. 

24 Haziran seçimlerinden sonra Isparta'da 4 milletvekilinin 3'ünü AK Parti ve MHP'nin beraber girmiş olduğu Cumhur ittifakının kazandığını anımsatan Çapraz, " AK Parti'de 3 milletvekili seçildi.  MHP'nin oyları AK Parti'nin üçüncü sıra adayı Sayın Uğur Gökgöz'ün milletvekili olmasına vesile oldu. Ama bu süreçten sonra daha öncede söylediğimiz gibi Cumhur İttifakının ruhuna uymayan açıklamalarla karşı karşıya kaldık. Her siyasi parti önümüzdeki yerel seçimlerle ilgili taleplerini isteklerini dile getirebilir. Her parti  bir hedef için vardır. Her yerde belediye başkan adayı gösterebilirler ama MHP'nin Isparta'da yerelde iktidar olduğu bir erde Isparta Belediyesi ile ilgili en son konuşacak kişi Sayın Gökgöz'dür. Kendisinin Isparta kamuoyunda hakka hukuka adalete samimiyetine inandığımız bir kişi olduğunu düşündüğümüz Sayın Gökgöz'ün bu açıklamalarıyla milletvekili gömleğinin kendisine  10 beden büyük geldiğini görüyoruz.

MHP'Lİ BELEDİYE HAKKINDA EN SON
SÖZÜ SÖYLEYECEK KİŞİ GÖKGÖZ'DÜR
 

Milletvekilinin görevlerini bilmeyen, sanki Isparta Belediyesini almakla ilgili bu süreçte ardı ardına açıklama yapan Isparta'yı belediyecilikte iktidarla buluşturacağını söyleyen sanki daha öncesinde Belediye meclis üyeliği yapmamış, sanki AK Parti belediyeciliği ile Isparta karşılaşmamış gibi bir tutum içinde.  AK Parti'nin merhum Belediye Başkanı Hasan Balaman varken, AK Parti iktidar da değil miydi? Yoksa iktidarda başkaları mı vardı. Kendi içinde bu tezattan kurtulması gerekiyor. Ayrıca Sayın Gökgöz,  milletvekili olarak Isparta'nın çözüm üretilemeyen sorunlarına çözüm üretmesi gerekirken, Eğirdir yolunun takipçisi olması gerekirken , kiraz üreticisinin düştüğü zor durumla ilgili çalışma yapması gerekirken, Dereboğazı yoluyla ilgili çalışma yapması gerekirken, işini gücünü bırakmış vatandaşın sorunlarıyla ilgilenmiyor pazarda alışveriş yaparak halkın içindeyim imajı oluşturarak kendisi sanki AK Parti'nin Isparta İl Yönetiminde yerel yönetimlerden sorumlu başkan yardımcısı altında bir çalışanmış gibi Isparta Belediyesi hakkında yorumlar yapıyor. Kendisi önce  Isparta halkının sorunlarına çözüm üretmeli. Hakka hukuka adalete samimiyete inanıyorsa MHP'nin belediyeleriyle ilgili söz söyleyecek en son kişi Sayın Uğur Gökgöz'dür" dedi   

YAPTIKLARI KOLTUK SEVDALISI OLDUĞUNU GÖSTERİYOR

Türkiye'nin zorlu bir süreçten geçtiğini aktaran Çapraz, "İki lider başbaşa vermiş dünyaya haçlı zihniyetine meydan okurken, ülke yeni seçimden çıkmış ABD'nin emperyalizmin yoğun ekonomik baskılarıyla uğraşırken, dolar kurlarıyla bu kadar oynanırken, esnaf kan ağlarken kendisi çıkıyor Belediyeyi alacağız diyor. Bunu anlamak mümkün değil. Kendisi milletvekili mi yoksa il yönetiminde Isparta Belediyesini almakla görevli yönetici mi?  Ülke bu kadar zor durumdayken kendisinin bu tür açıklamaları hele ki ittifakta birlikte yer aldıkları MHP'nin oylarıyla milletvekili olmuşken bu tür söylemler ne yazık ki Uğur Gökgözün hizmet sevdalısı değil koltuk sevdalısı olduğunu gösteriyor. Önünde uzun bir süre var. Bıraksın en azından milletin gözündeki yeri aynı kalsın. Uğur Gökgöz samimiyetini kaybettiğinde kaybeden Isparta oluyor. Pazarda alışveriş yaparak, fotoğraf çektirerek bir ayda ruhsat vereceğiz diyerek bir şey olmuyor. Kendilerine Belediyeciliği öğreten belediye meclis üyeliğini de öğreten MHP'dir. Bunu da unutmaması gerekiyor" diye konuştu.

Kaynak: Ispartatv