Ailesi isminin açıklanmasını istemedi, ama o karaciğer ve 2 böbreğiyle hastalara umut oldu.
 
Isparta’da bir organ bağışı daha yapıldı. 4 gün yoğun bakımda hayat mücadelesi veren ancak beyin ölümü gerçekleşen 68 yaşındaki kadının böbrekleri ve karaciğeri nakil için gece saatlerinde alındı.
Böbreklerden biri Antalya'ya gidecek birinin yeri henüz açıklanmadı, karaciğer ise Erzurum'a gönderildi. Organ bağışı yine yeni hayatların umudu oldu. 68 yaşında ismi açıklanmayan kadın, 4 gün Devlet Hastanesi yoğun bakımında yaşam mücadelesi verdi ancak başaramadı.
 
Karbonmonoksit zehirlenmesi nedeniyle son bulan hayat, yeni hayatlara da umut oldu. 68 yaşındaki kadının isminin açıklanmamasını isteyen ailesi, organ nakli için onay verdi.  Yetkililer derhal harekete geçti ve gece saatlerinde Devlet Hastanesi'nde koşuşturma başladı. Açıklama Hastane Yöneticisi Op.Dr.Mustafa Çelik'ten geldi. Çelik, "Yaklaşık 4 gündür yoğun bakımda yatmakta olan bir hastamızdı.
 
Karbonmonoksit zehirlenmesi nedeniyle yoğun bakımdaydı. Beyin ölümü açısından takip ediyorduk. Yaptığımız testler sonucunda beyin ölümü kesinleşti. Antalya ile organizasyonu yapıldı ve organlardan karaciğer Erzurum'a, böbreğin biri Antalya'ya diğerinin nereye gideceği henüz kesinleşmedi. Ancak karaciğer acil uçakla Erzurum'a ulaştırılacak.
 
Hastane Yöneticisi Op.Dr.Mustafa Çelik, aileye teşekkür ederken, alınan organların yeni hayatlar verdiğinin de altını çizdi.
 
Organ nakil işlemi gece saatlerinde tamamlandı ve alınan organlar hastalara ulaştırılmak üzere gönderildi. 68 yaşındaki kadın da ailesinin isteği üzerine gizli kahraman olarak tarihteki yerini aldı.
 
Kanal32