Süleyman Demirel Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Karabulut, Sağlık Müdürlüğü ile 112 Acil istasyonu kurulması için protokol imzalanmasına rağmen henüz bir gelişme olmamasına sitem etti.

OSB ve bölgesinde 112 Acil sağlık hizmetine ihtiyaç olduğunu kaydeden Karabulut, "Sağlık Müdürlüğü ile bir anlaşma imzaladık. Ambulans ve acil 112 hizmeti için. Sağlık İl Müdürümüze teşekkür ederiz.

Protokol imzaladık. Ama halen 112 Acil gelmedi. Artık sormaya utanıyorum. Orası uluslararası bir karayolu. 112 orada olursa bir olay olduğunda 3-5 dakikada ulaşacak Ben istiyorumki 10 kilometre içinde anında müdahale eden bir unsurumuz olsun. Tüm imkanlarımız hazır. Alanı verdik sözleşmeyi imzaladık, 3 aydır protokolde imzalanmış bekliyor. Biz herkesi kucaklarız. OSB yıllarca unutulmuş. Artık unutturmayacağız, biz buradayız diyeceğiz" dedi.

OSB Başkanı Karabulut, Sanayi Bölgesinde yol sorunu yaşandığını da söyledi. Özel İdare'de destek beklediğini kaydeden Karabulut, şöyle konuştu; "Yol sorunumuz var. Özel İdareye başvurdum. Onlar da bize bütçe çıkardı. Bütçe konusunda çalışmalanmız devam ediyor. İlimizin bürokratlarından ve özel idaremizden yardım isteyeceğiz. Bu insanlar burayı kullanıyorsa burası da bir kamu hizmetidir. Kamu bize yardım eder düşüncesindeyiz. Şuana kadar kamudan ciddi bir destek aldığımızı kendi dönemimde görmedim. Benden önce devletin kredilendirmesi var. Bu kamunun bir evladan olarak kamu bize ne verirse bizde onu aynı şekilde vergi vs olarak döndürürüz" dedi.
 
Akdeniz