Seçim çalışmaları kapsamında Gül Küçük Sanayi Sitesindeki esnafları ziyaret eden Ak Parti Milletvekili adayı İsmail Özdemir Gül Küçük Sanayi Sitesi İşletme Kooperatifi Başkanı Mehmet Boyacı ile de görüştü. Özdemir sanayinin taleplerini dileyerek demiryolu ile kesişen yeni sanayi sitesi bağlantı yolu sorunun çözümü için Devlet Demiryolları Genel Müdürlüğü ile görüşme yaptı. 

Ak Parti Milletvekili Adayı İsmail Özdemir Gül Küçük Sanayi Sitesinde esnafları ziyaret ederek sorunlarını dinledi. Özdemir yaptığı görüşmelerle ilgili Gülses’e açıklamalarda bulundu. Esnafın iş ve işçi şikayetleri olduğunu belirterek “Esnafımızın bugün için dolar manipülasyonundan kaynaklı sıkıntıları var. Bunun yanında iş ve işsizlikle ilgili şikayetleri var. Bu konuda bir kısım işsizlikten şikayetçi gibi görünürken bir kısımda işini beğenmediğini dile getiriyor. Her iki görüşte haklıdır. Bu noktada ister işsizlikten ister mevcut işinden şikayetçi insanlarımızın sorunlarının çözümüne katkı yapmak zorundayız” dedi. 

Demiryolu ile kesişen Yeni Sanayi Sitesi bağlantı yolu sorunun çözümü için çalışma başlattıklarına dikkat çeken İsmail Özdemir “Gül Küçük Sanayi Sitemizin Yeni Sanayi ile arasında bir yol bağlantısı talebi var. Bu noktada Devlet Demiryolları geçişi nedeniyle bazı girişler gerekiyordu. Ben aday adaylığım döneminde de sayın başkanımız Mehmet Boyacı’yı ziyaretimizde konu bize aktarılmıştı. Biz araştırmalarımızı yaptık ve yapıyoruz. O konuyu bir şekilde çözüme kavuşturacağız” diye konuştu. 

ISPARTA ÇÖZÜM PLATFORMU KURMALIYIZ
Gül Küçük Sanayi Sitesi yönetimi ile de bir araya gelen İsmail Özdemir başkan Mehmet Boyacı’dan da bilgi aldı. Gül Küçük Sanayi Sitesi İşletme Kooperatifi Başkanı Mehmet Boyacı “Isparta’nın sorunlarının çözümü için belirli dönemlerde STK’lar, milletvekilleri, Belediye Başkanları, Valilik bir masa etrafında toplanarak ortak akıl oluşturmalı. Yani bir Isparta çözüm platformu kurmalıyoz. Bizim sanayi sitemize şimdi bir okul yapıyor. Bu okulun yanına bir yurt yaparak kırsal kesimden daha çok öğrenci çekebiliriz. Ayrıca DSİ tarafından terki yapılmayan bir yol sorunumuz var. Bu yolun açılması Migros kavşağında meydana gelen kaza sayısını ciddi oranda düşürdü. Fakat DSİ yol terkini yapmadığından biraz sıkıntılarımız var. Bu noktada desteğinizi bekliyoruz” dedi. 

ISPARTA İÇİN YAPILACAK HER ŞEYDE VARIZ
Ak Parti Milletvekili Adayı İsmail Özdemir açıklamasında şunlara yer verdi. “Ben 13 yıl Ankara’da Ispartalılar Dernek başkanlığı yaptım. Isparta için yapılacak her şeyin bir şekilde içinde olmaya ve katkı sunmaya çalıştım. Bugün Gül Küçük Sanayi sitemiz içine bir okul yapılıyor. Oranın en önemli ihtiyaçlarından biride yurt. Bu konuda esnafımızın da talepleri var. Ara eleman yetiştirilebilmesi için özellikle kırsal esimden gelecek öğrencilerin kalabileceği bir yurt gerekli. Bu sorunun da çözümüne elimizden gelecek her türlü katkıyı sunacağız. Ama tabi çözümü hep birlikte üreteceğiz.”