Protranslate farkıyla ISPARTA TERCÜME BÜROSU hizmeti

Bireylerin arasındaki iletişimi güçlendirmek adına vermiş olduğumuz tercüme hizmeti, alanında uzman tercüman arkadaşlarımız tarafın kusursuz bir şekilde gerçekleştirilmektedir. Isparta tercüme bürosu olarak, tüm çeviri işlemleri, profesyonel arkadaşlarımızın kontrollerinde yapılmakta ve işlemler boyunca tercümanlarımız uzmanlığını kağıda dökmektedir. Tercüme işlemleri, dünya üzerinde var olan hemen hemen tüm dilleri kapsamaktadır. Ayrıca hizmet kalitemizi arttırmak adına, tercüman arkadaşlarımızı, alanında uzman ve bu iş için eğitim görmüş kişiler arasından belirlemekteyiz. Her tercüman sadece uzman olduğu alana ait metinleri çevirmekte ve kalite kontrollerini üstlenmektedir. Böylece yapılan çeviri işlemlerinin sağlıklı bir şekilde müşteriye teslim edilmesi sağlanmaktadır. Ayrıca Isparta tercüme bürosu olarak, makale, metin, hikaye, ana bilim dallarına ait tezler ve resmi evraklar gibi her türlü dokümanı istenilen dile çevrilmektedir.

Hazırlanan tüm metinler, müşterilerimizin taleplerine göre ister kargo yolu, isterse internet aracılığı ile gönderilmektedir. Ayrıca yeminli tercümanlarımız, yine hazırlanan metinleri noter huzurunda alınmış onay belgesini müşterilerimize iletmektedir. İngilizce, Türkçe ve Almanca dahil olmak üzere daha birçok dilde çeviri hizmeti veren Isparta tercüme bürosu, uzun yıllardır edinmiş olduğu tecrübe sayesinde hizmet kalitesini her geçen gün arttırmaktadır. Ayrıca altının çizilmesi gereken diğer bir konu ise, tercümesi yapınması planlanan metinlerin içeriğidir. Yani, metinlerde anlatılmak istenen ana mesaj, alanında uzman çevirmenlerimiz tarafından tespit edilmekte ve tekrar yazılması planlanan dil türlerinde, aynı mesajın okuyucuya iletilmesi sağlanmaktadır. Bu nedenle çevrilecek olan dile ait kelimeler dikkatli bir seçilmekte ve kusursuz bir şekilde tercüme işlemleri tamamlanmaktadır.

Isparta tercüme bürosunun en büyük özelliği ise hazırladığı metinlerin kontrol edilmesi için kurgulamış olduğu kalite kontrol ekibidir. Bu ekibin görevi, metinlerde muhtemel hataların fark edilip düzeltilmesini sağlamaktadır. Ayrıca kelime hataları, anlatım bozuklukları ve noktala işaretleri gibi istenmeyen sorunlar ortadan kaldırılmaktadır. Bu sayede müşterilerimizin metinleri, kusursuz bir şekilde tasarlanmakta ve memnuniyet oranları arttırılmaktadır. Verdiğimiz hizmet karşılığında, talep ettiğimiz ücret bir hayli azdır. Sektöre göre uygun fiyatlar ile projelerimizi geliştirmeye çalışıyor ve müşteri potansiyelimizi arttırmayı hedefliyoruz. Sizden bu kaliteli hizmet için tercüme büromuz ile iletişime geçebilirsiniz