Şirket, 15 Haziran'da 29 adet yeni ürünü daha piyasaya sunmaya hazırlanıyor. Şirket, kozmetikte lider olma yolunda hızla ilerliyor.

5 yıl önce Rosella markasıyla kozmetik sektörüne giren Gül Sarayı Kozmetik Şirketi, iki ürünle başladığı imalatını bugün 177 ürüne çıkarma başarısı gösteren şirket ürünlerin ama-balaj ve paketlemesinde de dışa bağımlılıktan kurtuldu.

ARTIK AMBALAJI'DA ISPARTA'DA İMAL EDİYORLAR

7 satış mağazası 13 bayii ile gül ve kozmetik ürünlerinin imalatını yapan Gül Sarayı Yönetim Kurulu Başkanı Ali Küçükyumru, gül suyu ve gül kolonyası gibi ürünlerin yanında kozmetik ürünlerinde ambalajlanması ve paketlenmesini de artık İsparta'da yaptıklarını söyledi. Gül kremi, gül şampuanı, vazelin ve pek çok ürünün ambalajlama ve paketlenme sisteminin 30'a yakın kalıpla gerçekleştirildiğini ileten Küçükyumru, makine teçhizatıyla birlikte 600 bin TL.'lik bir yatırım yaptıklarını söyledi.

Bu ünitede 7 kişinin istihdam edileceğini ileten Küçükyumru, "Daha önce» bu işleri İstanbul'a yaptırıyorduk. Şildi ise imal ettiğimiz ambalajları istanbul'a satar hale geldik. Fabrikamız İsparta'da bir ilk. Ayrıca ürünlerin serigrafi baskılarını da yapabilme İmkanınsı sahibiz" bilgisini verdi.

SÜRPRİZ YENİ ÜRÜNLER

15 Haziran itibariyle Gül Sarayı'nın Rosella markasıyla 15 yeni ürünü daha piyasaya sunmaya hazırlandığını belirten Küçükyumru, bu ürünlerin İsparta'da henüz olmadığını iletti. Sürpriz olduğu için piyasaya sunulacak ürünlerin ne olduğunu şimdilik saklı tutan Küçükyumru, "Gül Sarayı yaklaşık 180 ürünle kozmetikte liderliğe soyunuyor.

Yeni ürünlerimiz olacak ve bayanların beğenisine sunulacak. Ayrıca TRT 5 ekranlarında yakın bir zamanda canlı yayına çıkıp Isparta gülünü anlatacağım. Paket program anlaşması gereği 180 yerel televizyon kanalında bu yayın yer alacak" şeklinde konuştu.

AVM'LERE GİRİYOR

Rosella'nın kozmetik sektöründe iddialı bir marka olduğunu ve herkesin rahatlıkla kullanabileceği sağlıklı ve kaliteli ürün imal ettiklerini belirten Ali Küçükyumru, büyük AVM'ler de Rosella stantları açacaklarını da sözlerine ekledi.

Demokrat