Isparta’ya ilk 5 yıldızlı oteli yapan ve Barıda Oteli Isparta’ya kazandıran Öngör Grup Yönetir Kurulu Başkanı Sami Öngör'ün Isparta için destekleri sürüyor.

Sami Öngör Isparta’yı kamp merkezi yapma ve Isparta ekonomisine katkıda bulunmak için yurt dışında temaslarını sürdürüyor. Özellikle Rus futbol takımlarının Isparta’ya ilgi gösterdik-lerini belirten Sami Öngör, girişiklerinin sürdüğünü belirterek şunları söyledi:

"Özelikle Rus takımları ile görüşmelerimiz sürüyor. Sirene Grup Genel Müdürü Bekin Akkaş bey ile bir-likte ortaklaşa bir çalışma yürütüyoruz. Her iki otelimize de takımlar gelirse Isparta’da turnuva da düzenleyeceğiz. Rus takımlarını yetkilileri geçtiğimiz günlerde Isparta’ya gelerek Otelimizde ve Isparta'daki spor tesislerinde incelemelerde bulurdular ve çok beğendiler. Otelimizin kalitesi, Isparta'daki futbol sahaları, spor salonları, yüzme havuzları ile her türlü kamp yapma imkanı var.

Bekir Bey'de gerekli girişimlerde bulunuyor. İnşallah Rus takımlarını Isparta’ya getireceğiz ve kamp yaptıracağız. Turnuvada düzenlemeyi planlıyoruz. Atatürk Stadında da gerekli çalışmalar yapılıyor. Bu sezon 10'a yakın takım getirmeyi hedefliyoruz. Isparta’nın kamp merkezi olması Isparta için büyük bir kazanç olur. Bir defa yaptığımız takdirde Isparta bu alanda önemli bir noktaya gelir." Barida ve Sirene Otel nedeniyle Türkiye'den de futbol takımları Isparta’ya gelmeye devam ediyor.