Isparta Huzurevinin yaptığı hizmet çeşitliliği bakımından Akdeniz Bölgesinde bir tane olduğunu ifade eden Huzurevi Müdürü İhsan Eren, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada şu bilgileri verdi; “Bu Huzurevimiz 1972 yılından beri yaşlılarımıza huzur verme anlamında hizmet veren bir kuruluştur. Aradan geçen 39 yıllık süreçte yaşlılara konaklama ve yeme – içme hizmeti vermektedir.

Huzurevimiz, bu hizmetlerinin yanında son zamanlarda da özürlü vatandaşlarımıza da hizmet vermeye başlamıştır. 2008 yılında aldığımız Rehabilitasyon Hizmet ruhsatı çerçevesinde yatalak vatandaşlarımıza bile bu yönde hizmet verebilmekteyiz.

Bu konuda Huzurevimizin bir katını bu işe yani bu hizmete ayırmış bulunmaktayız. Yani hem Huzurevi hizmetlerini hem Rehabilitasyon hizmetlerini aynı çatı altında verebiliyoruz. Ancak, ileride bu Rehabilitasyon bölümünü ayırarak ayrı bir binada hizmetine devam etmesi konusunda çalışmalarımız var. Bu konuyu sayın Valimiz ve sayın Belediye Başkanımıza ilettim, bilgileri var” dedi.