Öğrencimizin babası Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Dr. Umut Erol Eren’in de sağlık çalışanı olarak hizmet verdiği Şehit Yunus Emre Devlet Hastanesi’nde Figen Zeynep Eren’e plaket ve hediye takdimi için bir program düzenlendi.

Programa, öğrencimizin annesi Figen Eren Hanımefendi, öğrencimizin babası Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Dr. Umut Erol Eren, Hastane Başhekimi Uzm. Dr. Ergün Ceylan, Türk Sağlık-Sen Isparta Şube Başkanı Mümtaz Kamil Durak, Sendika Hastane Temsilcisi Erdal Varol katıldılar.

Günün hatırasına düzenlenmiş bir plaketi, Türk Bayrağı ve hediyeleri Türkiye Kamu-Sen ve Türk Sağlık-Sen adına Figen Zeynep’e takdim eden Başkan Durak, Ülkemizin ve tüm dünyanın Covid 19 salgını münasebetiyle zor günler geçirdiği bu günleri en kısa zamanda atlatarak güzel günlere birlikte kavuşacağımıza olan inancını ifade etti.  Bu mücadelede büyük gayretler gösteren Türk Sağlık Teşkilatı’nın ne kadar zor şartlar altında Milletimize sağlık hizmeti sunduklarının farkında olduklarını belirtti.

Bu manada, minik elleriyle, kocaman yüreği ile Türk Sağlık Teşkilatı’nın ve ailelerinin içinde bulunduğu durumu çok güzel bir mektupla ifade eden öğrencimiz  Figen Zeynep’e teşekkür eden Durak, böyle bir yarışmada babası sağlık çalışanı olan bir öğrencimizin birinci olması bizi ayrıca gururlandırmıştır dedi. Şu anda Ülkemizin dört bir yanında salgın ile mücadele eden doktorundan hizmetlisine tüm cefakâr, vefakâr, kahraman sağlık çalışanları adına bu duygu dolu mektup için teşekkür etti. 

 Ailesini,  böyle duyarlı bir çocuk yetiştirdikleri için tebrik eden Başkan Durak, öğrencimizin yetişmesinde büyük emekleri olan Sınıf Öğretmeni Engin Sarıkaya ve Okul Müdürü Ali Solmaz’a, yarışmayı organize eden Milli Eğitim Müdürlüğü’ne teşekkürlerini iletti.  Başkan Durak, öğrencimiz Figen Zeynep Eren’in ileride ailesine, Milletine ve Ülkesine faydalı işler yapacağına olan inancını belirterek,  kendisi için sağlıklı, başarılı ve mutlu bir gelecek diledi.

Öğrencimizin babası Dr.Umut Erol Eren, ziyaret münasebetiyle  Şube Başkanı Mümtaz Kamil Durak beye, Türkiye Kamu-Sen ve Türk Sağlık-Sen’in bu hassasiyetinden dolayı duydukları memnuniyeti ve teşekkürlerini ifade etti.

Hastane Başhekimi Uzm. Dr. Ergün Ceylan da sağlık çalışanlarımızın üzerinde bulunan büyük sorumluluk ve yüke dikkat çekerek, fedakarca görevlerini ifa eden sağlık çalışanları için, moral ve motivasyon kaynaklarının çok önemli olduğu bu süreçte, Milli Eğitim Bakanlığı’nın düzenlediği yarışmanın manidar olduğunu ifade ederek emeği geçenlere teşekkür etti. Isparta İl 1. Seçilen eserin Hastanemiz hekimlerinden Uzm. Dr. Umut Erol Eren’in kızına ait olmasının ayrıca gurur verici bir durum olduğunu belirten Başhekim Ceylan; aileyi, kızımızı, emeği geçen öğretmenlerini tebrik ederken, konuya olan ilgilerinden dolayı Türkiye Kamu-Sen ve Türk Sağlık-Sen yetkililerine de teşekkürlerini iletti.