Karaağaç ve Sermet Mahallesi Muhtarlıkları, Uzman Medikal, Isparta Ziraat Odası, Bolatlar İnşaat, Mama Market ve İrem Kasap'ın sponsorluğunda örnek bir etkinliğe imza attı. İki mahalle muhtarlığı, çocuklara bayram sevincini erkenden yaşattı. Atatürk Ortaokulu bahçesinde gerçekleştirilen etkinlikte 2 mahalleden 1000 çocuk 15.00 ile 20.00 arasında düzenlenen şenlikte doyasıya eğlendi.

    Karaağaç Mahallesi Muhtarı İbrahim Akyıldız ile Sermet Mahallesi Muhtarı Bekir Küçüktütüncü'nün ev sahipliğinde gerçekleştirilen etkinliğe Vali Şehmus Günaydın, AK Parti İl Başkanı Osman Zabun, İl Genel Meclisi Başkanı Ali Bolat, Tarım İl Müdürü Mehmet Tuğrul, Muhtarlar Derneği Başkanı Mehmet Gönül, Ziraat Odası Başkanı Müslahattin Can Selçuk ile davetliler ve mahalle halkı katıldı.

    Karaağaç Mahallesi Muhtarı İbrahim Akyıldız, çocukların sokak ve mahalle arkadaşlığını unutmaması gerektiğini söyledi. Karağaağaç  ve Sermet Mahallelerinde yaşayan halkın çoğunluğunun ekonomik durumunun zayıf olduğunu belirten Akyıldız, "çocuklarımızın 1 gün bile olsa böyle güzel bir etkinlikte çocukluklarını yaşamalarını arzu ettik. Sermet Mahallesi muhtarımızla işbirliğinde bu etkinliğimizi düzenledik. Şişme oyun balonları, 12 D sinema ile çocuklarımız doyasıya eğlendi.

Pamuk şeker ve dondurma ikramımız oldu. Çocuklarımız apartmanlarda büyüyor. Bilgisayar ve cep telefonlarından başına kaldıramıyor. Gerçek oyunlar parklarda olur, mahallelerde olur. Mahalle arkadaşlıkları bitmesin istiyoruz. Bu etkinliği inşallah her yıl düzenleyeceğiz" diye konuştu.

Sermet Mahallesi Muhtarı Bekir Küçüktütüncü de organizasyona destek olanlara teşekkür etti.