SDÜ Dişhekimliği Fakültesi Dekanı Hakan Türkkahraman ve beraberindeki heyet, Dişhekimleri Odası’na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Yapılan ziyarette karşılıklı görüş alışverişinde bulunulurken yeni ve etkin projeler için yine ortak hareket etmeye devam edileceği belirtildi. 

Ziyarette konuşan SDÜ Dişhekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hakan Türkkahraman; Isparta Dişhekimleri Odası ile beraber oldukça sıkı işbirliği içinde çalıştıklarını bundan sonrada bu çalışmalarıa devam edeceklerini belirterek, meslek odası olarak Isparta Dişhekimleri Odası ile beraber çalışmanın ve birşeyler paylaşmanın bir ayrıcalık olduğunu söyledi. Türkkahraman, yeni yönetim kurulu ile çalışmalarına devam eden Başkan Hüdayi Kartöz’e yeni dönem için başarılar dilerken “Biz Dişhekimleri Odası ile biriz ve beraberiz dedi.

Ziyaret ile ilgili konuşan Başkan Hüdayi Kartöz ise, SDÜ Dişhekimliği Fakültesi dekanı ve heyetine nazik ziyaretleri için teşekkür ederek, birliktelik vurgusunu yineledi. Kartöz, “Sayın Dekanımızınortak hareket etme yönünde teveccühleri ile birçok projede beraber hareket ediyoruz. Bilimsel ve sosyal sorumluluk alanında yapmış olduğumuz ve yapacağımız bütün proje ve programlar için verdikleri destek ve emeklerden dolayı Sayın Dekanımız Hakan Türkkahraman hocamıza teşekkürlerimizi sunuyorum.” dedi.