ISPARTA İstanbul karayolu üzerinde Süleyman Demirel Üniversitesinin iki yerleşkesini bir birine bağlayan üst geçit dün yaşanan korkunç kazanın ardından trafiğe kapatıldı.

ISPARTA'da Süleyman Demirel Üniversitesi’nin doğu ve batı yerleşkesini birbirine bağlayan üst geçit inanılmaz kazanın ardından araç trafiğine kapatıldı. Dün yerden yaklaşık 10 metre yüksekliğindeki üst geçitte kaldırımda yürüyen 42 yaşındaki Veli Bakır, Nesim Salman yönetimindeki 06 KBG 65 plakalı kamyonetin çarpması sonucu aşağı düşmüş bu sırada yoldan geçen Gürşah Akman'ın kullandığı 34 PH 0345 plakalı otomobilin üzerinden geçmesi nedeniyle hayatını kaybetmişti. Kaza da 2 öğrenci de hafif şekilde yaralanmıştı.

Karayolları’na ait olan üst geçidi bu sabah Süleyman Demirel Üniversitesi yönetimi araç trafiğine kapattı. Üst geçit üzerinde önlem alarak yola bariyerler konuldu. Kamyonetin yıktığı demir bariyer ise kaynak yapılarak eski haline getirildi.

ARAÇ SÜRÜCÜ GÖZALTINDA

1 kişinin ölümüne 2 kişinin de yaralanmasına sebebiyet veren kamyonet sürücüsü Nesim Salman’ın halen gözaltında tutulduğu bugün Adliyeye çıkarılacağı öğrenildi.

Yaralı öğrenciler Caner Özcanlı ve Betül Dönmez’in sağlık durumlarının ise iyi olduğu belirtildi.