Yer değişikliği yapan, sektördeki deneyimle ve iki farklı alandaki ürünle hizmet veren işletmede telefon onarımının yanı sıra kılıf, cam, ses bombası gibi telefon aksesuarı adına zengin ürün çeşidi ile birlikte kişiye özel baskı işleri de yapılmakta.

Telefon kılıfı, tablo, defter, promosyon ürünleri, hediyelik eşya üzerine yaptıkları çalışmaları hakkında bilgi veren işletmeci İbrahim Zeybek, ’’Baskı kısmında her tür model telefon kılıfına özel baskı ile isim, fotoğraf, düğün fotoğrafları, kanvas tablolara, araç plakalarına baskı hizmeti yapıyoruz.

Kişiye özel, kurum ve işletmelere özel fotoğraf, amblem gibi müşteriden gelen talepleri  karşılamaktayız. Kişi ve firmalara özel tasarım ve baskı işleri,tişört üzerine isim, desen, fotoğraf baskısı, kişiye özel defter, kalem,defter üzerine isim desen ,fotoğraf baskısı, ödül ürünleri olarak plaket, madalya, kupa, promosyon ürünleri, kişiye özel tablolar,tablo üzerine desen ve fotoğraf baskısı,kişiye özel telefon kılıflarında kılıf  üzerine isim,desen ve fotoğraf baskısı,kişiye özel bardak ve termos  üzerine isim,desen,fotoğraf baskısı yapıyoruz.

Sektörde kişiye özel çalışan ilimizdeki tek işletmeyiz. Elimizde  bulunan  baskı makinamız ile 60×90 ebatında plastik,ahşap,cam,metal üzerine 20 CM derinliğinde her türlü  fason UV baskı işlemleri yapmaktayız. Telefon kılıfında sevdiklerinin fotoğrafını taşımak isteyenler için 2 saat gibi kısa sürede taleplerini yerine getirmekteyiz.

Öğretmenler günü, yeni yıl, sevgililer günü, doğum günleri gibi özel günlerde sevdiklerini sevindirmek isteyen, hediye arayışı olanlar için oldukça cazip seçeneklerimiz mevcut. Bireysel siparişleri aynı gün, toplu siparişleri de en fazla 3 gün içinde teslim etmekteyiz. Sevdiklerinin fotoğrafını ister telefon kılıfında, ister bir kupa üzerinde ya da tişört üzerinde nerede istenirse uygun fiyatla ve aynı gün içinde hazırlamaktayız. Tercih edilen obje üzerine yaptığımız kişiye özel baskı ile kişinin kendini özel hissedeceği seçeneklerimiz oldukça geniş. Hizmetimiz ilimizle sınırlı değil, ülkenin her yerine kargo ile gönderim ve kapıda ödeme imkânı da var’’ dedi.

Hafta sonları da hizmet veren işletmeye, online sipariş için sosyal medya hesapları veya whatsApp üzerinden mesaj bırakma, internet sitesinden online sipariş oluşturma imkanı da var.

0 531 792 80 70
instgram-@designerbaski
facebook-Designerbaski
[email protected]