SİNAN ASILTAŞ ADAYLIĞINI AÇIKLADI.

Sanayi esnaflarından Sinan ASILTAŞ Isparta Madeni İş odası seçimlerinde başkanlığa adaylığını açıkladı. 

Isparta Madeni İş Odası seçimlerinde başkanlığa aday olduğunu açıklayan ASILTAŞ,  Allah utandırmazsa üyelerin oylarıyla başkanlığa talip olduğunu, seçilir seçilmez oda üyelerinin taleplerini en hızlı bir şekilde yerine getireceklerinin taahhüt’ünü  verdi. Odaya kayıtlı tüm meslek gruplarından seçerek çok güzel bir yönetim listesi hazırladıklarını belirten ASILTAŞ, pandemi döneminde çok sıkıntılı süreçler  geçiren esnafların  sıkıntılarının giderilmesi için gerekli çalışmaları ve girimleri yapacaklarını söyledi. 

Adaylığı hakkında açıklamalarda bulunan ASILTAŞ, 27 yıldır sanayinin içindeyim. Gül Küçük Sanayi Sitesi içerisinde Sinan AUTO adlı işyerinin işletmecisiyim.  27 yıldır esnafın içinde birisi olarak esnafların yaşadığı sıkıntıları gördüm ve göreve talip oldum. Küçük ve orta ölçekli esnafların sorunlarının çözümü için bu göreve talip oldum dedi. 

Plastik Deposunda Yangın Paniğe Neden Oldu Plastik Deposunda Yangın Paniğe Neden Oldu

Göreve yönetimimle birlikte seçildiğim zaman yapacağımız çalışmaları ve projeleri en kısa sürede kamuoyuna açıklayacağını belirten ASILTAŞ, koltuğa oturmak için değil çalışmak ve esnafa hizmet etmek için bu göreve talip oldum. Kendimde küçük esnaf olarak küçük esnafın dile getirdiği sıkıntıların çözümü için çalışacağımın sözünü veriyorum. Yönetimimle birlikte odamıza kayıtlı esnafları sadece seçimlerden önce değil seçildikten sonrada ziyaret edeceğiz ve fikir alışverişinde bulunacağız. Esnaflarımızın dar günlerinde yanlarında olacağız. Esnaflarımıza bir telefon kadar yakın olacağız. 

Odamıza kayıtlı esnaflarımıza saygılarımı sunar, desteklerini bekliyorum dedi.