2014 yılı Teklif Çağrısı döneminde Erasmus + Mesleki Eğitim Öğrenici ve Personel Hareketliliği projeleri kapsamında yapılan 1482 proje teklifinden 221 proje desteklenmeye değer bulunmuştur. Okulumuz tarafından Hazırlanan  “İş Sağlığı ve İş Güvenliği Hizmetlerinde Hemşirenin Rolü,  İş Sağlığı Hemşireliği Stajı “ isimli proje 93.5 puan alarak desteklenen 221 proje arasında yer almıştır. 

2014-1-TR01-KA102-002312 Numara ile Türk Ulusal Ajansı tarafından desteklenen projemizde 60 Öğrenci ve 8 öğretmen katılımcı olarak katılacaktır. Hibe tutarı 137,894 euro’dur. Projemizin Yurt  Dışı Ortakları  Almanya-Berlin- İtalya-Modena- Danimarka- Brondby ve Hollanda-Utrecht  dir. Yurt içi ortaklarımız ise Isparta Merkez Lokman Hekim Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Antalya Kumluca Mesleki Teknik Anadolu Lisesi ve Antalya Alanya Mesleki Teknik Anadolu Lisesi’dir. Proje dahilinde not ortalamaları 75 ve üzeri olan öğrenciler arasından seçme sınavı sonucu belirlenen öğrencilerimiz 21 gün süreyle bu ülkelerde staj yapacaklardır. Proje 10 Mayıs-31 Mayıs 2015 tarihleri arasında gerçekleşecek  olup proje  bitiminde öğrencilerimize tüm Avrupa ülkelerinde geçerli olan sertifika verilecektir. 
        
Projede her ortak okul 15 öğrenci ve 2 öğretmenle katılım sağlayacaktır. Okulumuz 15 öğrenci ve 2 öğretmenle Almanya’nın Berlin şehrine gidecektir. Aynı zamanda Antalya Kumluca Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından yapılan Talesemi Çiçekleri isimli Projeye de ortak olduğumuzdan bu yıl 15 öğrenci ve 1 öğretmenle de İspanya ‘ya gidilecektir.

Okul Müdürü ve Proje sorumlusu Emin KARATEKİN Proje konusu olan İş Sağlığı ve İş Güvenliği hizmetlerinin  ülkemiz için önemli sorunlardan  birisi olduğunu söyledi. Böyle önemli bir konuda okulumuz öğrencilerinin Avrupa’da staj yapacak olmasının ve sonucunda konu ile ilgili tüm Avrupa ülkelerinde geçerli olan sertifika alacak olmalarının onlar için büyük bir avantaj olduğunu belirtti. Ayrıca öğrencilerimiz, ülkelerin tarihi, kültürel ve turistik yerlerini de gezip görme şansına sahip olacaklardır. Bunun da onlar için büyük bir şans olduğunu belirterek öğrencilerimize, ilçemize ve ülkemize hayırlı olmasını diledi. Bu tür çalışmaların öğrencileri çalışmaya teşvik etmesi ve ufuklarının genişlemesine katkı sağlamasını düşündüğümüzden dolayı destekliyor ve bundan sonrada aynı çalışmaların devam ettirileceğini belirtti.