Geçtiğimiz yıl ilimizde bir düğün esnasında korna çaldığı için bizzat dönemin Valisi Ali Haydar Öner tarafından polise ihbar edilip, konvoyundaki 5 aracına cezai işlem yapılan Şükrü Altuğ, bugün Isparta'ya CHP milletvekili adayı olarak müzikler ve kornalarla giriş yapan Ali Haydar Öner'i eleştirdi.

Altuğ Şunları söyledi;

''27 haziran 2010 Pazar günü Mehmet  kökmen nin düğününde konvoy şoförlüğü yapıyordum. Barla dan gelini alıp Isparta merkez'de ki halı sarayına girer girmez polis ekipleri etrafımızı sardı.

Ekip ve yunuslarla birlikle biz, bir operasyon olduğunu sanmıştık, ancak polisler bize gelmişler. Dönemin Valisi Ali Haydar Öner bey'in emri var kornaya bastınız ceza yazacağız dediler.

Düğün sahibinin kalp rahatsızlığı aile fertlerince bize söylenince polislere yalvardık, 10 araçlık cezayı 5 araca düşürebildik 5 aracın cezalarını düğün sahibi ödedi.

Haksızlığı hazmedemeyip durumu Cumhurbaşkanlığına, Başbakanlığına maille bildirdim. Bildiri Vali bey'e ulaşmış ve beni sekreteri aracılığıyla özel makamına çağırdı.

Gittim ve görüştük, bana elindeki gazete küpürleriyle haklı olduğunu bildirdi gazete küpürlerinde şahsının basın açıklamarı vardı, ve şehir içinde kornaya basmanın yasak olduğunu bildiriyordu.

Yaşlıların olduğunu ve çocukların rahatsız olduğunu bildirdi. Çaresizce geri döndüm.

Şimdi, vekil adayları belli oldu sayın Valinin cep numarası kayıtlı olduğundan artık CHP Milletvekili adayı olan  Ali Haydar Öner'e şu mesajı telefonumdan yolladım; Ali Haydar Öner, geçen yıl düğün konvoyunda kornaya bastık diye bize ceza yazdırtmıştınız. Şimdi vekil adayısınız.aday olacağınız ilde seçim çalışmalarında sesli çalışma yapmanız halinde il valiliğine bilgilendirme yapıp ses uyarısında bulunacağımızı beyan ederiz.

Düğün sahibi adına; şeklinde cep mesajını kendisine yolladım. Bu saatten sonra artık daha dikkatli olacağını umut ediyorum.

En sevinçli günümüzü bize yaşatmayan, 10 araca ceza yazdırmak isteyen duyarlı valimiz bu gün saat 2 gibi KORNALARLA şehir merkezine girdi. Şok olmamak elde değil.'' dedi.