Sevgili dostlar, yerel yönetimler siyasi olgunluğun gelişmesinde, demokratik anlayışın benimsenmesinde ve ülke barışının sağlanmasında çok önemli temel kuruluşlardır. 7/24 hızlı 1xbet girmek içim sitemizi ziyaret et.

Bu kapsamda Isparta Belediyesi bugün olgunluğa, anlayışa ve barışa önemli katkı sağlamıştır.

Bugün mazbatasını alarak Isparta Belediye Başkanlık görevini devralan Şükrü Başdeğirmen, Isparta’nın adeta mayası oldu, umudu oldu.

Başkanlık makamında Şükrü Başdeğirmen’i karşılayarak görevi devreden Yusuf Ziya Günaydın alkışlarla belediyeden uğurlandı. 

Tarihi anlara sahne olan görev devrinde halef-selef olan başkanlar birbirlerine samimi duygularını ifade ederek karşılıklı iyi niyet ve iyi dilek temennisinde bulundular.

Isparta’da güzel bir seçim kampanyası süreci yaşandı ve Cumhur İttifakı’nın ruhuna uygun bir devri teslim töreni gerçekleşti. Bu anlara tanıklık eden Ispartalı vatandaşlar her iki başkanı da ayakta alkışladı. 

Mevlana Hazretlerinin; “Dün dünde kaldı cancağızım, bugün yeni şeyler söylemek lazım” dediği gibi, yeni şeyler söylendi ve geleceğe yönelik olarak umutlar tazelendi.

Sevgili dostlar, bir nefes sonrası mahşer olan bir dünyada yaşıyoruz. Hepimiz faniyiz, geçiciyiz. Amacımız hoş bir seda bırakabilmek. Bu duygu ve düşünceden bakarsak Isparta adına birleştirici, bütünleştirici bir tören oldu.

İnsanoğlu düşündükleriyle değil, yaptıklarıyla vardır. Bugün Isparta’da yapılanlar tüm ülkeye örnek olacak bir davranıştı. Terördü, fetöydü, seçimdi, geçimdi diyerek sıkıntılı günlerin yaşandığı şu günlerde Isparta halkına gerçek sevgi dolu anları yaşattıkları için her iki başkana tekrar çok teşekkür ediyoruz.

Yusuf Ziya Günaydın Başkanımıza yapmış olduğu değerli hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek, sağlık-sıhhat içerisinde uzun ömürler diliyoruz. Şükrü Başdeğirmen Başkanımıza da aynı şekilde sağlık-sıhhat içerisinde başarılı çalışmalar diliyoruz.