Gerçekleştireceği projeleri Ankara'da gerekli Bakanlıklara ileterek destek isteyen Başkan Yurdabak Ankara'dan muutlu ayrıldı. Gerçekleştirilen ziyaretle ilgili aıklamalarda bulunan Yurdabak şu ifadelere yer verdi;

Ak Parti YSK temsilcisi Isparta Milletvekilimiz sayın Recep ÖZEL ile birlikte Ankara’da görüşmeler gerçekleştirdik. Görüşmelerimize İl koordinatörümüz sayın Salim ÇİVİTCİOĞLU ile başladık kendisine misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ediyorum.
--Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet KASAPOĞLU’nu ziyaret ettik. Ziyaretimizde sayın Bakanımıza projelerimizi sunarak ilçemizdeki futbol sahamızın genişletilmesini talep ettik.Sayın Bakanımızdan destek olacaklarının sözünü aldık. Göstermiş olduğu ilgi ve alakadan dolayı sayın Bakanımıza teşekkür ederim.
-Hazine ve Maliye Bakanımız sayın Lütfi ELVAN’a gerçekleştirdiğimiz ziyaretimizde  Belediyemize yapacak olduğumuz hizmetler için desteklerini talep ettik. Sayın Bakanımıza Yapacak oldukları yardımlarından dolayı şahsım ve ilçem adına teşekkür ederim.
-Ülke genelinde “Okul öncesi eğitim seferberliği”kapsamında yeni anaokulları kazandırılması hedeflenmektedir. Okul öncesi eğitim seferberliğİ kapsamında Isparta’ya 5 adet anaokulu yapılacak. Yapılacak olan Anaokullarından bir tanesi de Sütçülerimize yapılacaktır. Milletvekilimiz sayın Recep ÖZEL’e herzaman olduğu gibi İlçemize vermiş oldukları desteklerden dolayı şahsım ve ilçem adına teşekkür ediyorum.