Sayın Ispartalı Hemşerilerim

Adalet ve Kalkınma Partimizin Isparta il başkanlığı tarafından 24.Dönem Ak parti Isparta milletvekili aday adaylığıyla ilgili yapılan temayül yoklamasına katılan aday adayı arkadaşlarımı kutlar başarıların devamını dilerim.

Ayrıca temayül yoklamasına katılan bütün milletvekili Aday Adayı arkadaşlarımı da telefonla arayarak kutlayıp başarılarının devamını temenni ettim.

İnşallah bundan sonraki yapılacak olan mülakatlarda da başarılı olurlar ve Isparta’mızı temsil yetkisini alırlar. Türker AYGÜNDÜZ olarak Adalet ve Kalkınma Partisi Genel Merkezine Isparta Ak Parti Milletvekili Aday Adayı müracaatında bulunmuştum.

Fakat genel merkez Aday Adaylığımızı başka bir ilden göstermiş olup daha sonra bizim ikazlarımız dan sonra  Isparta iline kaydırmıştır. Dolayısıyla Temayül yoklamasına çok az bir süre kala Isparta ili Milletvekili Aday Adaylığımız Ak Parti il Başkanlığımıza bildirilmiştir.

Kalan süre içerisinde Memleketim Isparta’ ya gelip Ak Parti teşkilatımızı ve Ak Parti Gönül erlerini tek tek ziyaret edecek zamanımız olmadığından Isparta’mıza gelemedim ve temayül yoklamasına katılamamış bulunmaktayım.

Önümüzdeki günlerde Isparta’mıza gelerek başta il ve ilçe başkanlıklarımız olmak üzere bütün Ak Parti teşkilatımızı ziyaret ederek, seçim çalışmalarına katılacağım. Kamuoyuna saygılarımla bildiririm.

Her şey Isparta’mız için

Saygılarımla
Türker AYGÜNDÜZ
Akparti Isparta Milletvekili A.Adayı
Gsm.0533 956 32 32
[email protected]