Isparta'nın 10 km yanındaki şehir görünümlü kasabası olan Sav'da çalışmalar aralıksız devam ediyor.

Belediye Başkanı Mustafa Avşar haber32 haber muhabirimize yaptığı açıklamada: ''Sav Kasabasına taş üstüne taş koymak için göreve geldiğimiz günden beri gece gündüz çalışıyoruz. Sav halkı herşeyin en iyisine layıktır.

Mesirelik Alanı Projemiz

Sıcak yaz günleri için kasabamızın en güzel yerlerinden kilisebaşı mevkiine 20 bin m2 mesirelik alan çalışması yaptık. Dağlık alanı bu hale getirdik.En yakın zamanda bitirip değerli Sav halkımızın hizmetine açacağız.Bu alanın ayrı değeri olacak.Ergen meyvesi Isparta'da verimli olarak Sav Kasabasında oluyor.Mesirelik alanına ve Suyungözü alanına ( 10 bin m2 ) 400 ergen fidanı dikeceğiz. Ve Sav Kasabasında ERGEN FESTİVALİ yapacağız. 

Kuleönü Belediyesine Teşekkür

Kuleönü Belediye Başkanı Sezai Çakır beye ve ekibine hem şahsım adına hem halkım adına teşekkürlerimi sunuyorum. Yol çalışmalarımızda karşılıklı olarak araçlarımızı kullanıyoruz.Gerekli zamanda Sav Belediyesi araçlarını Kuleönü'ne veriyoruz,ihtiyaç halinde de Kuleönü Belediyesi araçlarını Sav Kasabamızda kullanıyoruz. Gerçek kardeş belediyeciliği yaşıyoruz.

Çayboyu Projemiz Etap 1

Çayboyu projemizin ilk etabına kısa bir zaman önce başlamış olup %90 nı(13.250 metre kare) tamamladık.Kaldırım ve yol çalışmalarını bitirmiş bulunmaktayız,en kısa sürede peyzaj çalışmalarını da tamamlayıp vatandaşlarımızın hizmetine sunmak istiyoruz.2.etap olan karşı yolumuz içinde fiziki çalışmalar için hazırlıklara başladık. Toplam 4 km yol çalışması yapılacak yolda,belirli aralıklara spor aletleri koyacağız.

Sav Göleti Projemiz

DSİ 18. Bölge Müdürümüz Sn.Mahmut BERBER beyle “Sav Göleti “için yerinde incelemelerde bulunduk.

DSİ 18. Bölge Müdürümüz Sn.Mahmut BERBER bey ve ekibi “Sav Göleti ” projesi için kasabamızı ziyaret ederek yerinde incelemelerde bulundu.Sav Belediyesi olarak bu projenin Kasabamız için önem arz ettiğini ve vatandaşlarımızın yapımı konusunda uzun zamandır  beklenti içinde olduklarını dile getirdik.Sn.Müdürümüzün bu konudaki hassasiyetleri,sıcak kanlılığı ve olumlu görüşleri bizleri sevindirdi.Kendilerine ve ekibine kasaba halkı adına teşekkür ederiz.

Uzaktaki Sav Kasabalı halkımızı bir adım daha yaklaştırıyoruz….

Kasabamızın çeşitli noktalarında bulunan 15 adet kamera sistemimiz aktif hale geldi.Bunlardan 4 tanesi sitemizde canlı yayına hazır haldedir,diğer kameralarında gerekli teknik altyapısı tamamlandıktan sonra en kısa zamanda aktif hale getirilip değerli vatandaşlarımızın hizmetine sunulucaktır. Her an heryerde Sav Kasabamız canlı yayın ile izlenebilecektir.''ifadelerini kullandı.