Bilindiği gibi, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Belediye Meclisinin Mart ayında yapılan toplantısında, iki kişinin mahkemeye vererek iptal ettirmesi nedeniyle keşmekeşe dönen şehir trağini rahatlatmak için yeni bir çalışma daha yaptıklarını belirterek; “Bu konuda plan değişikliğine gidiyoruz. Arkadaşlarımız yeni bir çalışma yaptılar. Allah’ın izniyle şehrin trağini yeniden rahatlatacağız” açıklamasında bulunmuştu.

ÜCRETLİ OTOPARK KONUSU YENİDEN BELEDİYE MECLİSİNDE

Belediye Meclisi’nin Mayıs ayı ilk toplantısı bugün gerçekleştirildi. Belediye Meclis salonunda saat 14.00’te Belediye Başkanı ve Meclis Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda gündemdeki maddeler görüşülerek ilgili komisyonlara havale edildi. Şehirdeki Ücretli Otopark’ın geçtiğimiz Ocak ayında iptal edilmesinin ardından sorunun çözümü ile ilgili gündem maddesi Belediye Meclisinin Mart ayı gündemine geldi. Bu doğrultuda, bugünkü toplantıda Başkanlık Makamı imzalı bir önerge verildi.

OY BİRLİĞİ İLE GÜNDEME ALINDI

Isparta Şehir Merkezi yol üstü otopark uygulamasının yeniden yürürlüğe konulmasını içeren söz konusu önerge oy birliği ile kabul edilerek gündeme alındı ve konunun daha detaylı görüşülerek karara bağlanması için İmar ve Plan – Bütçe Komisyonlarına havale edildi.

KOMİSYONLAR RAPOR HAZIRLAYACAK

Başkan Başdeğirmen’in İmar ve Plan – Bütçe Komisyonuna havalesi için oya sunduğu konu oy birliği ile ilgili komisyona havale edildi. Bu Komisyonlar, konu hakkında hazırlayacakları raporu Mayıs ayı son meclis toplantısının yapılacağı Cuma günü meclise sunacak.