Süleyman Demirel Üniversitesi Doğu Kampusünde sürücünün kontrolünden çıkan otomobil ağaca çarptı.

Aliköy’de hırsızlık olayları aydınlatıldı Aliköy’de hırsızlık olayları aydınlatıldı

Kaza 14.30 sıralarında SDÜ  Doğu Kampusünde meydana geldi. 32 FF 480 plakalı otomobilin sağanak yağış nedeniyle kayganlaşan yolda sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle refüjde bulunan ağaca çarptı. Kazayı görenler 112 Acil Servis ve polis ekiplerine haber verdi. Kazada polis ekipleri geniş güvenlik önlemleri aldı. Kazaya karışan araç çekici yardımıyla olay yerinden götürüldü.

Bir başka kazada ise;

Isparta'nın Eğirdir İlçesinde meydana gelen trafik kazasında kontrolden çıkan otomobil yoldan çıkarak ağaçta asılı kaldı.

Kaza, bugün saat 13.30 sıralarında Eğirdir İlçesi Karabağlar mevkiinde meydana geldi. Şırnak'ta görevli Uzman Çavuş Mustafa Altunalan eşi ve 2 çocuğuyla Şarkikaraağaç İlçesinden Isparta merkeze hastaneye gitmek için yola çıktı. Yağışlı hava ve kaygan zemininde etkisi ile sürücüsünün kontrolünden çıkan 32 EV 119 Plakalı otomobil yoldan çıkarak takla attı. Yol kenarındaki bahçenin ağacında asılı kalan otomobilden kendi imkanları ile çıkan sürücü daha sonra yardım istedi. İhbar üzerine olay yerine sağlık, jandarma ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Sürücü Mustafa Altunalan kazadan yara almadan kurtulurken eşi ve 2 çocuğu olay yerine gelen ambulanslarla hastaneye kaldırıldılar.