Adalet ve Kalkınma Partisi İl Başkanlığı Yalvaç'ta seçim galibiyetini kutladı. İlçe Başkanı Muammer Sert ile birlikte Yalvaç ilçe teşkilatı da toplantıda yerini aldı.

Eğirdir yakınlarındaki Baysallar Restaurant'da saat 18.00 sıralarında başlayan toplantıya İl Başkanı M.Uğur Gökgöz'ün yanısıra il yönetim kurulu üyeleri, ilçe başkanları ile yönetim kurulu üyeleri, İl Genel Meclisi'nin Ak Parti'li üyeleri, ilçe ve kasaba belediye başkanları, ilçe gençlik ve kadın kollarının başkan ve üyeleri olmak üzere yaklaşık ikiyüz Ak Parti'li katıldı.

Toplantıda ilk olarak yapılan yemek ikramının ardından Ak Parti Isparta İl Başkanı M. Uğur Gökgöz partililerine seslendi. Konuşmasında yorucu bir seçim dönemi geçirdiklerini ifade eden Gökgöz, "12 Haziran Genel Seçimlerinde gecenizi gündüzünüze katarak gösterdiğiniz gayretler için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Hep birlikte gösterdiğimiz bu örnek çalışma, aldığımız başarılı sonuçlar ülkemizin daha ileriye götürülmesi içindir. Biliyoruz ve inanıyoruz ki Ak Parti'nin başarısı ülkemizin başarısı ülkemizi daha ileriye götürecektir. Biz de bu yolda elele. gönül gönüle hep birlikte çalışacağız. Sayın Milletvekillerimiz de aramızda olmak istediler ancak yemin töreni nedeniyle bulundukları Ankara'dan henüz dönemediler, ancak selam ve sevgilerini ilettiler. Tekrar hepinize teşekkür ediyorum" dedi.

Toplantıya katılan Ak Parti Yalvaç İlçe Başkanı Muammer Sert yaptığı açıklamada 12 Haziran seçimlerinde alınan başarılı sonuçta herkesin payının bulunduğunu ifade etti. Sert, "Türkiye'nin birlik ve bütünlüğünün teminatı olan Ak Parti, sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde ülkemizi her alanda dünyada söz sahibi ve etkili bir konuma getirmektedir. Ülkemizin gelişiminin mimarı olan Ak Parti için hepimiz durmadan çalışacağız" dedi. Konuşmaların ardından bir süre daha devam eden toplantı 'verilen birlik mesajlarının ardından sona erdi.