ISPARTA - SANTEK Yapı Dekorasyon ve Mobilya Fuarı’nın 21’incisi Gökkubbe Ulusal Fuar Merkezi’nde açıldı. Açılışta konuşan Başkan Günaydın, “Fuarlar şehirler için önemlidir. Kısmetse bu fuarımızı gelecek senelerde de yapacağız” dedi.
 
SANTEK Yapı Dekorasyon ve Mobilya Fuarı’nın 21’incisi Gökkubbe Ulusal Fuar Merkezi’nde açıldı. Açılışa Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, ITSO Meclis Başkanı Osman Şahlan, Belediye Meclis Üyeleri, davetliler ve vatandaşlar katıldı.

BAŞKAN GÜNAYDIN’DAN DESTEK UYARISI
Açılış için düzenlenen törende konuşan Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, açılışı az bir ziyaretçiyle yaptıklarını belirterek, davet konusunda firmanın belediyenin desteği tam alamadığını duyduğunu ifade ederek, “Bundan sonra hangi fuar ve etkinlik olursa olsun belediyenin tesisinde yapıldığı için destek vermemiz gerekir. Arkadaşlarımızı bu konuyla ilgili gelecek etkinlikler için uyarıyorum” dedi.

KISMETSE BU FUARIMIZI GELECEK SENELERDE DE YAPACAĞIZ
Fuarların her zaman hareket, bereket ve uğur olduğunu belirten Günaydın şunları söyledi: “Fuarlar şehirler için önemlidir. Kısmetse bu fuarımızı gelecek senelerde de yapacağız. Gökkubbe’nin altında şuanda dozerler çalışıyor. Buranın entegresi yapılıyor orada.

KİTAP FUARIMIZ SATIŞ ORANI VE ZİYARETÇİ ORANIYLA  HESAPLANDIĞINDA DÜNYA BİRİNCİSİ OLMUŞ OLUYOR

Geçmiş tarihte önemli bir kitap fuarı düzenlendi. Bir fuarda katılım nüfus orantısına göre hesaplanıyormuş. Nüfusun yüzde 20’sine göre 44 bin ziyaretçi gelmesi gerekiyormuş ama kitap fuarımıza 244 bin kişi geldi. Hiçbir zaman nüfusun üstüne çıkan bir ziyaretçi yokmuş. Bana böyle bilgi verdiler. Kitap Fuarımız satış oranı ve ziyaretçi oranıyla hesaplandığında dünya birincisi olmuş oluyor. Karşımıza böyle hesap çıktı ve çok mutlu olduk. Isparta’da böyle bir fuar olması tüm Türkiye’nin ilgisini çekti. Isparta halkının da kitapsever olduğu ortaya çıktı. İnşallah önümüzdeki yıl kitap fuarı tekrar yapılacak.

FİRMA KENDİSİNE ÇOK GÜVENMİŞ BİZE MUHTAÇ DEĞİLMİŞ GİBİ ÇALIŞMIŞ

Davetlere biz de yardımcı olabilirsek burası daha görkemli kalabalık olurdu.

Firma kendisine çok güvenmiş bize muhtaç değilmiş gibi çalışmış ama bize muhtaçmış.”
Başkan Günaydın’ın konuşmasının ardından fuarın açılış kurdelesi kesildi. Daha sonra Başkan Günaydın ve beraberindekiler fuarı gezerek, stantlardan bilgiler aldılar. Fuar 7 Mayıs Pazar akşamına kadar gezilebilecek. Fuarın açılış saati ise 14.00 olarak bildirildi.