AK Parti'de bir dönem Belediye Meclis Üyeliği yapan İş Adamı Nuri Koç Milletvekili Aday Adayı oldu. Aday adaylığı ile ilgili Haber32'ye konuşan işadamı Nuri Koç “benim yaşam felsefem doğruluk, doğru iş, doğru söz, doğru yaşam. Bu nedenle bu kutlu yürüyüşte yer alıyorum” dedi.

İşadamı Nuri Koç 7 Haziranda yapılacak milletvekilliği seçimleri için Ak Parti’den aday adayı oldu. Aday adaylığı ile ilgili ilk açıklamayı Haber32'ye yapan Nuri Koç “Uzun yılar yurt dışında kaldığım süreçte hep hayıflanırdım neden benim ülkemde bu tür çalışmalar yapılmıyor, neden bizim insanlarımızda buradaki gibi olanaklardan faydalanamıyor diyerek. 12 yıllık Ak Parti iktidarında ülkemizde daha hayal bile edilemeyen yatırımlar hayata geçirildi. Bugün hava alanları ile sağlık alanında yapılan çalışmalar ile hızlı trenlerle, daha birçok alanlardaki reformlar ve yenilenmelerle yeni bir Türkiye oluştu” diye konuştu.

KUTLU YOLDA BENDE VARIM

7 haziran seçimlerinin çok önemli olduğunu söyleyen Koç “evet, 2015 genel seçimleri Türkiye için çok önemli. 12 yıllık Ak Parti iktidarında yaşanan gelişmelerin devam edebilmesi için, dünya coğrafyası açısından bölgesel bir güç haline gelen Türkiye’nin lider ülke konumunu koruyabilmesi için 7 Haziran büyük önem taşıyor. Bende geleceğe yazılan bir mektup niteliğinde olan Türkiye’nin bu nakış nakış işlenmesi sürecinde, bu kutlu yolda yer almak zorundayım diyerek aday adayı oldum” ifadelerini kullandı. Nuri Koç açıklamasında “Mücadele ve çalışmadan hiçbir zaman vazgeçmedim. En büyük silahım dürüstlük. Yaşam felsefem ise doğruluk, yani doğru iş, doğru söz, doğru yaşam. Bu nedenle bu kutlu yürüyüşte yer alıyorum” dedi.