Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Isparta Kadın Kolları Başkanı Zübeyde Turhan, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kuruluş yıldönümü ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk ve Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

“MİLLİYETÇİ – ÜLKÜCÜ HAREKET ÜLKENİN SİGORTASIDIR”

MHP Isparta Kadın Kolları Başkanı Zübeyde Turhan mesajında, “Türkiye Cumhuriyeti’nin kurtuluş mücadelesi sonrasında kadınlara seçme ve seçilme hakkının verildiği ülkemizde, Türk Milleti’nin bağımsızlık mücadelesinin yönetildiği merkez olan Türkiye Büyük Büyük Millet Meclisimiz bundan tam 98 yıl önce ilan edilmiştir. Ülkemizin kuruluşundan bu yana her zaman demokrasi adına en üstte tutulan Meclisimiz, devletimizin en temel taşı ve ülkenin temellerinin atıldığı önemli bir dönüm noktasıdır.

Milliyetçi Hareket Partisi olarak, her zaman baş tacı ettiğimiz Meclisimiz, on yıllardır hiç kimse tarafından yapılmayan ve yapılamamış muameleyi ise ne yazık ki 15 Temmuz 2016 tarihinde görmüştür. Zira, 15 Temmuz hain darbe kalkışmasının yaşandığı gecede, ülkemizin şerefli asker üniformasını giyen eli kanlı FETÖ Terör Örgütü’nün hain kuklaları, söylemekten bile çekindiğimiz Cumhuriyetimizin temelini oluşturan Meclisimizi alçakça bombalamıştır. O hain darbe gecesinde Milliyetçi – Ülkücü Hareket, her dönemde olduğu gibi, en başından bu yana bu hain girişimlerin karşısında hep dimdik durmuş ve durmaya da devam etmektedir. Bütün bu yaşananların ardından gördüğü alçak saldırı sonucunda milletimizin dirayeti ve Milliyetçi sağlam duruşuyla ‘Gazi’ unvanını kazanarak ayakta kalan yüce Meclisimiz, bu hain saldırıdan sonra her anlamda gücüne güç katarak yoluna devam etmektedir. Sayın Genel Başkanımız ve Bilge Liderimiz Dr.Devlet Bahçeli’nin start vererek ilk adımı attığı Yeni Anayasa çalışmalarıyla, 16 Nisan Referandumunda milletimiz tarafından kabul gören 18 madde ile yüce Meclisimiz güçlenmeye devam edecektir. Son olarak Yüce Meclisimizin kuruluş yıldönümü ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlar, her zaman olduğumuz gibi Ülkücü – Milliyetçi Hareket, Bozkurtlar ve Asenaların bu ülkenin sigortası olduğunu vurguluyorum. Ne Mutlu Türküm diyene!” ifadelerini kullandı.