TFF 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Isparta32spor, Ziraat Türkiye Kupası 4. Eleme Turu'nda Süper Lig ekiplerinden Pendikspor ile deplasmanda karşı karşıya geldi. Karşılaşmayı Balıkesir bölgesinden Adnan Deniz Kayatepe yönetti. 8 golün kaydedildiği karşılaşma futbolseverlere unutulmaz dakikalar yaşattı. 

Karşılaşmanın ilk yarısında Pendikspor 16. dakikada Thurham ve 29. dakida Oscar Romeo'nun kaydettiği goller ile 2-0 öne geçti. Karşılaşmanın 35. dakikasında Muhammet Haşim Çoban Isparta32spor'un tek golünü kaydetti.

İlk yarı 2 - 1 ev sahibi Pendikspor'un üstünlüğü ile tamamlandı.

Pendikspor ikinci yarıya aynı kadro ile çıkarken Isparta32spor karşılaşmanın 2. yarısına Gürkan Başkan, Yiğithan Güveli ve Ahmet Bahçıvan, Cem Özdemir değişiklikleri ile başladı.

Karşılaşmanın ikinci yarısına hızlı başlayan Pendikspor 54, 61 ve 63. dakikalarında Ahmed Hassan Mahcub'un ayağından 3 gol birden buldu.

Isparta32spor karşılaşmanın sonlarına doğru baskı kurdu ve ataklarını sıklaştırdı. Karşılaşmanın 74. dakikasında Alim Harlak ve 84. dakikasında Mehmet Küçükdurmuş'un golleri ile Pendikspor'a karşılık veren Isparta32spor karşılaşmadan 5-3 mağlup ayrıldı.

Türkiye'de Hayvan Varlığı Düşüşte Türkiye'de Hayvan Varlığı Düşüşte

Özge Kılınç