Isparta 32 sporun yıllık olağan genel kurul toplantısı kulüp sosyal tesislerinde gerçekleştirildi. 144 üyesi bulunan kulübün olağan seçimli kongresinde tek liste çıkarken kulüpte değişim rüzgarları esti ve Isparta 32 sporun yeni yönetim kurulu başkanı Gültekin Özdemir olurken, Süleyman Kabalak onursal başkan oldu.

                Kongrede yeterli çoğunluk sağlandıktan sonra açılışı kulüp müdürü Emrah Çelik yaptı ve tüm katılımcılara hoşgeldiniz diyerek teşekkür etti.  Üyelerce verilen önerge ile kongre divan başkanlığına Mustafa Özsavlu- Sedat  Cican  ve  Kubilay Kapı  getirildiler.

                Saygı duruşu ve İstiklal marşımızın okunmasından sonra yönetim kurulu faaliyet raporu ile denetim kurulu raporları yönetici Serkan Başpınar tarafından okundu. Raporlar ayrı ayrı ibra edilerek üyelerce kabul edildi.

                Gelir ve giderleri eşit denk bütçeye göre geçen dönem   harcamalar toplamı 21.661.896.- TL olarak açıklandı.

                Tüzük değişikliklerinin okunup üyelerce onaylanmasından sonra dilek ve temenniler bölümünde söz alan ASKF eski başkanlarından Erhan Oturak kulübün bugünlere kolay gelmediğini belirterek “bütünleşmemiz lazım ben emeği geçen tüm kulüp başkanlarımıza teşekkür ediyorum”  dedi.

                Kongrede daha sonra seçimlere geçildi. Ve tek liste halinde yapılan seçim sonucunda Gültekin  Özdemir başkanlığında yönetim kurulu asil  üyeliklerine  Ozan Gezer-Nuri Top-Mehmet Pala-Erkan Atakan Turan-Burak Akpınar-Süleyman Dağlı-Serdar Kotanak-Ahmet Süzen-Serkan Başpınar-Fehmi Gezer getirildiler.

Yedek yönetim kurulu üyeliklerine ise Emrah Çelik-Ender Kızıltan-Emin Ursavaş- Numan Karatepe-Soner Köse-Burak Sinan Uğur-Eşref Aydemir-Hasan Kızıltan-Emrah Kıranfil-Özer Kuntbilek-Öztan Yiğit seçildiler.

Denetim kurulu asil üyeliklerine Erol Senirli-Tufan Deniz-M.Akif Gezgiç yedek üyeliklere ise Tezcan Gezer-Ali Çağlayan Akarsu ve Birkan Akış getirildiler.

Seçimlerin tamamlanmasından sonra ilk konuşmayı yapan çiçeği burnundaki yeni kulüp başkanı Gültekin Özdemir özetle şunları ifade etti.

“Büyük Isparta spor taraftarları, değerli üyeler hoşgeldiniz. Kulübümüzün olağan genel kurulunu gerçekleştirip yeni sezona başlayacağız. Rabbim yüzümüzü kara çıkarmasın.

 Geçen sezon 2. Başkanlığını yaptığım kulübümüzün bu yıl Süleyman Kabalak başkanımızın sağlık sorunları dolayısıyla devam edemeyeceğini açıklaması üzerine kent büyüklerimiz ve Belediye başkanımız Şükrü Başdeğirmen önderliğinde kurulan yönetimimize beni bu makama layık gördükleri için teşekkür ediyorum. 

Bizim sevdamız Isparta. Bu doğrultuda Isparta’mızın en büyük S.T.K’sı olan Isparta 32 spor kulübü alt yapısı ve şehrimizde yapılan tüm spor faaliyetlerinde tüm yönetim olarak elimizden gelenin en iyisini yapmak adına tüm mücadeleyi ortaya koyacağımızdan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Var gücümüzle mücadele edeceğiz.

Isparta 32 spor bu şehrin en büyük değeri ve marka yüzüdür. Bu kulübe bugüne kadar hizmet etmiş olan tüm başkanlara ve yönetim kurullarına can-ı gönülden teşekkür ederim. Bu kulübün bu lige gelmesinde en büyük rolü almış olan Devlet büyüğümüz Süreyya Sadi Bilgiç başkanımıza kulübümüzün en büyük destekçisi ve ayakta kalması için büyük çaba gösteren Şükrü başkanımıza teşekkürü bir borç biliyorum.

Süleyman Kabalak bizim yönetimimizin onursal başkanıdır. Kendisi başkan olmasa bile bu kulübe hizmet vermeye devam edeceğini size,  bizzat iletmemi istedi. Şu dakika itibariyle gün birlik ve beraberlik günüdür. Biz her türlü fedakarlığı bu kulüp için yapmaya hazırız. Ve herkesin de bu fedakarlığı yapacağına inanıyoruz. Tekrar ediyorum. Gün birlik günü tüm şehir takımımıza sahip çıkacak ve  şehrimizin yüzünü güldürecek inşallah. Rabbim yar ve yardımcımız olsun. Herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

Kongre yeni yönetim ve denetim kurulu üyelerinin toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.

YENİ BAŞKAN ÖZDEMİR : “HAKAN HAYATİ

KARACA HOCAMIZLA ANLAŞTIK”

Isparta 32 sporun yeni patronu Gültekin  Özdemir kongre sonunda Kirazlıdere sosyal tesislerinde gazetecilerle yaptığı sohbet toplantısında yeni sezon için teknik direktör olarak Hakan Hayati Karaca ile anlaşmaya vardıklarını açıkladı.

Pazartesi günü resmi sözleşmenin imzalanacağını açıklayan Özdemir, daha sonra yeni takımın omurgasına  yönelik  3-4 transfer gerçekleştireceklerini ifade etti.

Özdemir :  “Önümüzde zaman var,  transferlerde acele etmeyeceğiz ve akıllıca davranacağız. Birlik ve dayanışma içinde iyi bir takım kuracağız. İlk hedefimiz kaliteli  kaleci-defans-orta saha ve forvet transferleri olacaktır” dedi.

HABER VE FOTOĞRAFLAR : SEDAT  CİCAN

Emekli Maaşı Zammı İçin Son Dakika Gelişmeleri Emekli Maaşı Zammı İçin Son Dakika Gelişmeleri