Tartışmanın büyümesi üzerine baba, odunla Kamil'in eline vurdu. Bu durum üzerine sinirlenen Kamil Yıldırım, eline geçirdiği bıçakla babasına saldırdı. Süleyman Yıldırım, karın, göğüs ve sol el bileğinden aldığı dört bıçak darbesiyle ağır yaralandı.

Olayın duyulmasıyla aile bireyleri odanın içine girdi ve Süleyman Yıldırım'ı kanlar içinde buldular. Sağlık ekiplerine haber verilerek Yıldırım, önce Yalvaç Devlet Hastanesi'ne, ardından Süleyman Demirel Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne sevk edildi. Ancak sevk sırasında Yıldırım'ın durumu kötüleşti ve Eğirdir Kemik Eklem Hastalıkları Hastanesi'ne götürüldü. Burada yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Süleyman Yıldırım'ın evli ve üç çocuk babası olduğu ve oğlu Kamil Yıldırım'a zaman zaman fiziksel şiddet uyguladığı iddia edildi. Jandarma, olay yerindeki incelemelerinin ardından Kamil Yıldırım'ı gözaltına aldı. Ancak, zihinsel engelli olması nedeniyle Kamil Yıldırım, ev hapsi şartıyla serbest bırakıldı.

Isparta'da Otomobil Motosikletle Çarpıştı Isparta'da Otomobil Motosikletle Çarpıştı

Haver Merkezi