Isparta ve ilçelerinde, %70 hibe, %30 çiftçi katkısı karşılığında uygulanacak proje kapsamında 93 adet çadır ve güneş enerji paneli dağıtımı yapılacak. Projeden yararlanmak isteyenlerin başvuruları 25.12.2023 tarihine kadar alınacak.

Isparta Tarım ve Orman İl Müdürlüğünden yapılan duyuruda; “İlimiz merkez ve ilçelerinde, %70 hibe, %30 çiftçi katkısı karşılığında uygulanacak proje ile 93 adet çadır ve güneş enerji paneli dağıtımı yapılacaktır. Proje kapsamında 100 küçükbaş anaç hayvan varlığına sahip hak sahibi her bir işletmeye; 1 adet 24 metrekare küçükbaş hayvancılık çadırı ile 1 adet 100 Wp gücünde güneş enerji paneli ve ekipmanları dağıtılacaktır. Müracaatların fazla sayıda olması halinde hak sahibi yetiştiricilerin belirlenmesi komisyon marifetiyle yapılacak puanlama ile belirlenecektir.

Küçükbaş Hayvan Çadırı ve Güneş Enerji Paneli projesinden yararlanmak isteyen küçükbaş hayvanı yetiştiricilerimizin, işletmelerinin bağlı olduğu İl/İlçe Müdürlüklerine 25.12.2023 tarihine kadar müracaat etmeleri gerekmektedir” denildi.

Isparta'da Alkollü Sürücüler Denetimlerde Yakalandı Isparta'da Alkollü Sürücüler Denetimlerde Yakalandı

Haber Merkezi