Osman Sınav'ın Acı Günü Osman Sınav'ın Acı Günü

Isparta Emniyet Müdürlüğü'nün, abartı egzoz ve kaçak motosikletlerden gelen şikayetler üzerine başlattığı operasyon, adeta gerilim dolu bir filmin sahnelerini aratmadı. Emniyet ekipleri, motosikletlerin yoğun olarak kullandığı güzergahlarda etkili denetimler gerçekleştirdi. Bu operasyon kapsamında yakalama anları da özel kameralarla kaydedilerek paylaşıldı.

İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, abartı egzoz ve motosikletlerden gelen ihbar ve şikayetlerin artması üzerine, özelikle çevreyi rahatsızlık veren motosikletlerin yoğun olarak kullandığı güzergah ve kavşaklarda denetim yaptı. 15 Temmuz ile 15 Ağustos tarihleri arasında yapılan denetimlerde Bin 985 motosiklet ve sürücüsü kontrol edildi. Bin 155 sürücüye toplam 2 Milyon 883 Bin 399 lira trafik idari para cezası düzenlendi. 124 adet motosiklet trafikten men edildi. 

Yapılan açıklamada ise; ”Özellikle çevreyi rahatsız eden motosikletler üzerine vatandaşlarımızın şikayetlerinin yoğunlaştırdığı bölgelerde en yakında bulunanlar ekiplerimizce anlık olarak müdahale edilmektedir. Yaptığımız denetimler, halkımızın güvenliğini ve huzurunu sağlamak için yoğunlaşarak devam edecektir” denildi.