Birlik Başkanı Sarıdaş, yaşanan acı olayların ardından birlik olarak hemen harekete geçtiklerini ve hayvanları telef olan ailelere destek amacıyla birlik üyeleri tarafından 42 küçükbaş hayvanın teslim edildiğini belirtti. Sarıdaş, "Birlik olarak elimizden geldiği kadar yardımcı olmaya çalıştık. Bu iki ailemize tekrar geçmiş olsun dileklerimi sunuyor, destek olan birlik üyesi arkadaşlarımıza da teşekkür ediyorum. Onlardan Allah razı olsun" dedi.

Keçiborlu ve Ş. Karaağaç'ta yaşanan felaketler sonrasında geçim kaynakları olan hayvanları telef olan aileler büyük üzüntü yaşarken, Birlik Başkanı Sarıdaş'ın girişimiyle toplanan 42 küçükbaş hayvan, ailelerin yüzünü güldürdü.

Sarıdaş, yaptığı açıklamada, "Keçiborlu ilçemizdeki ailemize 24 koyun, Ş. Karaağaç ilçemize bağlı Dinek Köyündeki ailemize 15 keçi ve 3 koyun olmak üzere toplam 42 küçükbaş hayvanı teslim ettik. Böylece, mağdur olan ailelerimize Birlik olarak elimizden geldiği kadar yardımcı olmaya çalıştık. Bu yetiştirici kardeşlerimize tekrar geçmiş olsun dileklerimi sunuyor, destek olan birlik üyesi arkadaşlarımıza da teşekkür ediyorum. Yardımlarını Allah kabul etsin inşallah" şeklinde konuştu.

Memiş Tosun Hayatını Kaybetti Memiş Tosun Hayatını Kaybetti

Haber Merkezi