Işıkkent mahallesinde mülkiyeti Isparta Belediyesi’ne ait arsa üzerinde Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’nın sağladığı ödenekle Isparta İl Özel İdaresi tarafından yaptırılacak olan Huzurevi ve Yaşlı Bakım Merkezi’nin ihalesi 27.11.2023 tarihinde yapılacak. Açık ihale usulü gerçekleştirilecek ihalede teklifler sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacak.

Huzurevi ve Yaşlı Bakım Merkezi, yaklaşık 6 bin metrekare arazi üzerinde 11 bin metrekare inşaat alanına sahip olacak. Merkez, 68 odada 100 yaşlı vatandaşımıza hizmet verecek. İhtiyaca göre ise merkezin kapasitesi artırılabilecek.

Sözleşmenin imzalandığı tarihten itibaren 30 gün içinde yer teslimi yapılarak işe başlanacak.

11.275,01 m² inşaat alanına sahip olacak Huzurevi ve Rehabilitasyon Merkezi Binası yapım işi, yer tesliminden itibaren 600 gün içerisinde tamamlanarak hizmete açılacak.

Isparta’da modern bir şekilde yaşlılarımıza hizmet verecek olan Huzurevi ve Yaşlı Bakım Merkezi için Isparta Valiliği’nde, Vali Aydın Baruş, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen ve Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Yakup Kütük arasında protokol imzalanmıştı.

On Binlercesini Gölete Saldı On Binlercesini Gölete Saldı

Haber32 - Özge Kılınç