Isparta'da fırınlarda öğle saatlerinde başlayan pide kuyruğu Ramazan ayını andırdı.  Fırınlar yetiştirmeye çalıştıkları pideler için hummalı bir şekilde çalışırken, özel olarak yoğrulan ve şekil verilen pideleri,  vatandaşlar 5'er 5'er aldı. 

Bugün kandil dolayısıyla yoğunluk yaşadıklarını belirten fırıncı İsmail Arıkan, “Isparta'da şuan Regaib kandilinin bereketi var. Öğle saatlerinden itibaren pide yoğunluğu başladı. Pide siparişlerimiz yetiştirmeye yoğun bir şekilde yetiştirmeye çalışıyoruz.  Normal ekmeklere  göre yapımı daha zor. Üzerine susam eklediğimiz için daha çok zamanımızı alıyor. Maliyeti de yüksek” dedi.

60 Metrekarelik Arazi Küle Döndü 60 Metrekarelik Arazi Küle Döndü

Haber/ Ali Rıza Cesur