Dolar ve Euro'da Düşüş Görüldü Dolar ve Euro'da Düşüş Görüldü

Ünver, bu tür ürünleri artık orta sınıf vatandaşların bile alamadığını belirtiyor. Temel ihtiyaçları karşılama konusunda zorlanan vatandaşlar, pasta ve baklava gibi ürünleri artık gram gram almak veya bir araya gelerek paylaşmak zorunda kalıyor.

Kış aylarına rağmen, kentte en çok talep gören ürünlerden biri uygun fiyatlı olması nedeniyle dondurma olmuş durumda. Ünver'e göre, dondurmanın fiyatının diğer ürünlere göre daha uygun olması nedeniyle dondurmanın kış ayında hala daha rağbet gördüğünü belirtti.  

Aykut Ünver, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "15 yıldır pastahane işletiyoruz ancak son zamanlarda fiyatların sürekli artması, pastane ürünlerini lüks hale getirdi. Artık orta kesimdeki vatandaşlar dahi bu ürünleri almakta zorlanıyor. İnsanlar temel ihtiyaçlarını karşılamakta güçlük çekiyor, pasta ve baklava gibi özel ürünleri ise gram gram almak ya da bir araya gelip paylaşmak durumunda kalıyorlar" dedi.

Ünver, kentteki kış aylarında beklenen talebin aksine, dondurmanın öne çıktığını belirterek şunları ekledi: "Fiyatı diğer ürünlere göre daha uygun olduğu için insanlar şu sıralar dondurma almaya yöneliyor. Günde en az 3 veya 4 kez dondurma satışı yapıyoruz.