Isparta'da Kışın Gücü: Eksi 4-5 Dereceye Ulaşan Soğuklar Caddeleri Boşalttı

Şok'ta Haftanın İndirimleri Yarın Başlıyor Şok'ta Haftanın İndirimleri Yarın Başlıyor

Isparta, şu günlerde sert kışın etkisi altında. Termometreler eksi 4-5 derecelere kadar düşerken, şehirdeki cadde ve sokaklar bomboş. İnsanlar, soğuk havanın etkisiyle dışarı çıkmaktan kaçınıyor.

Meteoroloji yetkilileri, önümüzdeki günlerde Isparta'da benzer soğuk hava koşullarının devam edeceğini belirtiyor. Vatandaşlar, düşük sıcaklıklar nedeniyle dışarıda daha az zaman geçirirken, sıcak tutan kıyafet ve ekipmanlara olan talep artıyor.

Özellikle gece saatlerinde daha da hissedilen soğuk, vatandaşları dışarı çıkarken dikkatli olmaya yönlendiriyor. Belediye ekipleri, kent genelinde oluşabilecek olumsuzluklara karşın çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

İsparta Valiliği, soğuk hava koşulları nedeniyle oluşabilecek olumsuzluklara karşı vatandaşları uyarırken, olası kar yağışı durumunda zincir takılması ve özellikle trafik kurallarına uyma konusunda dikkatli olunması gerektiğini vurguluyor.

Soğuk havanın etkisi altında olan Isparta'da vatandaşlar, kışın tadını çıkarmaya çalışırken, yetkililer olası olumsuzluklara karşı tedbirlerini sürdürüyor.

Nadir Öngören