Isparta’da Meydana Gelen Trafik Kazasında 4 Kişi Yaralandı

Isparta’nın Yalvaç ilçesi Bahtiyar köyü mevkiinde meydana gelen trafik kazasında, otomobil sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu araç takla attı. Kazada, 2’si çocuk 4 kişi yaralandı.

Bugün yaşanan olayda, 35 KGD 93 plakalı S.A.K (58) tarafından kullanılan otomobil, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak takla attı. İhbar üzerine bölgeye jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Tavuk Fiyatlarındaki Artışa Ticaret Bakanlığından Müdahale Tavuk Fiyatlarındaki Artışa Ticaret Bakanlığından Müdahale

Olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralılara ilk müdahaleyi gerçekleştirdi. Sürücü S.A.K. ve otomobilde yolcu olarak bulunan eşi R.K. ile çocukları Ş.A.K. ve M.E.K. yaralandı. Yaralılar, sağlık ekiplerinin hızlı müdahalesiyle hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kazayla ilgili olarak güvenlik ekipleri de inceleme başlattı. Olayla ilgili ayrıntılı araştırmanın sürdüğü bildirildi.

Kazada yaralanan Ş.A.K. ve M.E.K’nin durumunun ciddiyetini koruduğu ve hayati tehlikelerinin bulunduğu belirtildi. Bu nedenle, yaralılar Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine sevk edildi. Olayın tam olarak aydınlatılması ve yaralıların sağlık durumlarının iyileşmesi için çalışmaların sürdüğü öğrenildi.