Mevsimlik Tarım İşçilerine Yönelik Yeni Düzenlemeler Yayımlandı Mevsimlik Tarım İşçilerine Yönelik Yeni Düzenlemeler Yayımlandı

Isparta'da Sevgililer Günü yaklaşırken birçok çift, sevdiklerine özel hediye arayışına girdi. Kent genelinde birçok işletme, Sevgililer Günü dolayısıyla yoğun bir hareketlilik yaşıyor. Isparta'da 40 yıldır pet shop dükkanı işleten Mustafa Öngün, bu özel günün etkisiyle pek çok kişinin muhabbet kuşu almaya yöneldiğini belirtti.

Sevgililerin birbirlerine duygusal ve anlamlı hediyeler arayışında olduğu bu dönemde, Isparta'da evcil dostların da tercih edildiğini görmek mümkün. Özellikle muhabbet kuşları, Sevgililer Günü için sıkça tercih edilen hediye seçenekleri arasında oldu.

Sevgilisine hediyenin yanı sıra kendisine almak isteyen pek çok kişinin de olduğunu belirten Mustafa Öngün, "Sevgililer Günü için muhabbet kuşları oldukça popüler. Fiyatlarımız, 250 liradan başlayarak çeşitlilik gösteriyor. Müşterilerimiz, bütçelerine ve tercihlerine uygun bir muhabbet kuşu bulabiliyorlar." dedi.

Haber/ Ali Rıza Cesur