Isparta'da Lokantalardaki Yemek Fiyatları Arttı Isparta'da Lokantalardaki Yemek Fiyatları Arttı

Isparta Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda sahte olarak basılıp piyasaya sürülmeye hazırlanan 372 adet 100 TL lik banknot, 524 adet 200 TL lik banknot olmak üzere toplamda 142.000 TL değerinde 896 adet sahte para ele geçirildi.

Konu ile ilgili olarak Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada; “Isparta Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Şube Müdürlüğü ekiplerince öncelikle halkımızın sağlığı ve güvenliği başta olmak üzere suç ve suçlunun her türlüsü ile mücadeleye devam ediyoruz, sadece can güvenliği değil mal güvenliğini de korumakta kararlıyız. Halkımızın emeğini kısa yoldan ve sahtecilikle çalmaya çalışanlara karşı 17.09.2023 tarihinde yapılan çalışmalarda sahte olarak basılıp piyasaya sürülmeye hazırlanan;

372 adet 100 TL lik banknot, 524 adet 200 TL lik banknot olmak üzere toplamda 142.000 TL değerinde 896 adet sahte para ekiplerimizce ev ve işyerlerinde yapılan aramalarda ele geçirilmiştir.

Ele geçen suç unsuru ürünler ile ilişkili olarak TCK 197 suçları kapsamında (2) şüpheli şahıs hakkında ADLİ işlem yapılmış, şahıslar çıkarıldıkları adli merciler tarafından tutuklanmışlardır.

Isparta halkımızın Huzur ve Güven ortamında yaşamalarını sağlamak, vatandaşlarımızı suç ve suçludan korumak amacıyla Isparta Polisi olarak tüm birimlerimizle birlikte alanda hâkimiyeti sağlayarak, sokakta, uygulama noktalarında, eğlence mekânları/çevrelerinde, eğitim kurumları çevrelerinde zaman mefhumu gözetmeksizin çalışmaktayız” denildi.