Isparta'da tuvalet devrimi yaşandı. Dönemin tuvaletleri, izbe, pis, karanlık, bakımsız, tuvalet kağıdı ve sabunu olmayan, işletmecilerin istedikleri zaman açıp istedikleri zaman kapatıldığı kışın çelik gibi suyla kullanılan tuvaletler halkımıza yakışmıyordu.

Isparta Belediyesi'ne Ak Parti Belediyeciliğiyle farklı bir vizyon getiren Başkan Şükrü Başdeğirmen'in talimatlarıyla tuvaletler artık bambaşka bir şekil aldı.

BAŞDEĞİRMEN İLK GÜNDEN BU SORUNLARI BİLEREK GELDİ

Seçim döneminde vatandaşların taleplerini ve sorunlarını not alan Başdeğirmen, Başkan seçilmesinin hemen ardından şehrin en sosyal ve önemli sorunu olan tuvaletleri ele aldı.

NEREDEEEN NEREYE?

Isparta Şimdi yenilenen modern tuvaletleriyle, bu konuda birçok metropol şehrinden çok daha önde, 24 saat açık, klimalı, temizliği için personel bulunan, sıcak sulu Cami ve umumi tuvaletinin ardından Isparta Belediyesi mahallelerde bulunan ve elden geçirilmesi gereken bütün cami tuvaletlerinide yenileyerek vatandaşların kullanımına sundu, artık tüm bu tuvaletler vatandaşlara 24 saat ücretsiz olarak hizmet veriyor.

ÇOĞU İLLERDE MERKEZ CAMİ TUVALETLERİ BİLE REZALET HALDE

Uşak ilinin Ulu Camii tuvaletinin ve şadırvanının görseli Isparta'nın durumu ile kıyaslanamaz durumda. Bolu'da tuvalet 5 TL'den hizmet veriyor.

Isparta'da bugün ( 29 Nisan 2024) vefat edenler Isparta'da bugün ( 29 Nisan 2024) vefat edenler

Isparta'ya gelenler hem hijyenik ortam hemde ücretsiz olarak tuvalet hizmetinden faydalanıyor. Vatandaşlar Şükrü Başdeğirmen'e hizmetleri için teşekkür ediyor.