Birçok vatandaş, alışveriş yapmak için bu çarşıya akın ediyor ve burada bulunan ürünlerin Isparta geneline göre oldukça uygun fiyatlı olduğunu belirtiyorlar. Isparta Yer Altı Çarşısı'nda esnaf olarak faaliyet gösteren Kazın Nenğ, çarşının perşembe ile pazar günleri arasında açık olduğunu ve bu günlerde en yoğun satışların gerçekleştiğini dile getiriyor. Diğer günlerde ise farklı illerde ve şehirlerde dolaşarak en ucuz ürünleri bulup getirdiklerini de ekliyor.

KOMŞU İLLERDEN VATANDAŞLAR GELİYOR

Isparta'da bulunan ünlü Yer Altı Çarşı, sadece Ispartalıları değil, aynı zamanda çevre illerden gelen vatandaşları da büyülemeye devam ediyor. Komşu illerden gelen ziyaretçiler, çarşının sunduğu uygun fiyatlar ve geniş ürün yelpazesi için bu alışveriş merkezini tercih ediyor.

Kazın Nenğ, "Bu çarşı her açıldığında yoğunluk oluşuyor. Pandemi dönemlerinde baya bir sıkıntı çektik. Ama artık eski yoğunluğuna halen daha devam etmekte" dedi. Ayrıca Nenğ ,"Pandemi sürecinde esnafın zorluğa göğüs gerdi. Ancak şimdi tekrar hareketlenmeye başladığı için bu sayede toparlanıyoruz" şeklinde konuştu.

Kadınlar ve Erkekler İçin Yeni Emeklilik Koşulları Belirlendi Kadınlar ve Erkekler İçin Yeni Emeklilik Koşulları Belirlendi

Haber/ Sedat Cican