20 Bin Sözleşmeli Öğretmen Atama Başvuru Duyurusu Yayımlandı 20 Bin Sözleşmeli Öğretmen Atama Başvuru Duyurusu Yayımlandı

Esnaf, uzun süredir çözüme kavuşturulamayan tuvaletlerin neden olduğu sıkıntılarla mücadele etmek zorunda kaldıklarını ifade etti. Öte yandan, Burdur'daki esnaflar, komşu il Isparta'yı örnek gösteriyor. Isparta Belediyesi'nin denetiminde olan tuvaletlerin ücretsiz ve düzenli olarak temizlendiğini dile getiren esnaflar, benzer bir uygulamanın Burdur'da da hayata geçirilmesini talep ediyor. Isparta'da Şükrü Başdeğirmen döneminde hayata geçen bu uygulama komşu illerimizdeki birçok vatandaşın dikkatini çekerek örnek olarak gösteriliyor. 

Isparta'da yaşayan bir vatandaş bu duruma dikkat çekerek şu ifadeleri kullandı; "Isparta'da yaşayan biri olarak, belediyenin ücretsiz ve düzenli olarak temizlenen tuvaletlerini kullanmaktan memnuniyet duyuyorum. Türkiye'nin neresine giderseniz gidin tuvalet her yerde para, ama burada ücretsiz ve hijyenli. Bana göre bu büyük bir hizmettir" dedi.

Haber/ Nadir Öngören