İsrail’in Filistin halkına yönelik zulmüne tepki göstermek amacıyla çeşitli eylemler yapılıyor. Isparta’da dikkat çeken bir eyleme imza atıldı.

Şehir İçi Trafiğinde Korkutan Kaza 11 Araç Hasar Aldı Şehir İçi Trafiğinde Korkutan Kaza 11 Araç Hasar Aldı

Son dönemde İsrail'in Filistin'e yönelik operasyonları, dünya genelinde büyük bir tepki oluşturmuş durumda. İsrail'in Gazze'ye yönelik savaş ilan etmesinin ardından, birçok ülkeden ve topluluktan, Filistin halkının yanında olma ve İsrail'e karşı protesto gösterme çağrıları yükseldi.

Ülkemizde Filistin'e destek ve İsrail'e karşı tepki gösteren eylemler artarken, Isparta’da da ilginç bir protesto gerçekleşti.

Isparta’da faaliyet gösteren bir firma, Filistin’i abluka altına alan İsrail’e tepki göstermek amacıyla, işyerinin giriş kapısı önüne İsrail bayrağı yapıştırdı. İşyerine gelen vatandaşlar İsrail bayrağına basarak içeri giriyor.

Filistin halkına destek olma ve İsrail'in Filistin'e uyguladığı ablukayı kınamanın bir yolu olarak gerçekleştirilen bu uygulama, Isparta'da Filistin'e olan duyarlılığı ve İsrail'in Filistin politikalarına karşı tepkiyi vurguluyor./Özge Kılınç