Ak Parti vefa buluşmalarını gerçekleştiriyor. Isparta'da belediye başkanlığı yapmış isimler, Ankara'da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşüp istişare ve değerlendirme toplantısına katılım sağladı.

Ülke için birçok önemli konunun ele alındığı görüşlerin dinlendiği toplantıda, Bakan ve Milletvekilleri de tecrübeli önceki dönem belediye başkanları ile istişare etti.

İLK GÜNKÜ AŞKTAN HİÇ EKSİK YOKTU

Konuyla ilgili haber32 haber merkezimize bilgi veren Isparta Belediye Başkan Yardımcısı Fahretdin Gözgün, ''Sayın AK PARTİ Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN’ın parti kurulumundan bugüne 2004-2009 ve 2014 yerel seçimlerinde belediye BAŞKANI seçilen ve görev yapmış olan Belediye Başkanları ile istişare ve değerlendirme toplantısı gerçekleştirilmiştir. Yerel Yönetimler Genel Başkan YARDIMCISI Mehmet ÖZHASEKİ Bakanın açılış konuşmasından sonra Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan Partimizin Ahde Vefa Konuşmasını gerçekleştirmiştir.

İlk günkü aşktan hiç bir eksiklik yoktu. Aynı heyecanı yaşatan Reisimizin vefa daveti bizleri ziyadesiyle mutlu etmiştir. Mensubu olmaktan büyük onur duyduğumuz partimiz ve liderimizle yol yürümek bizim için en büyük gururdur.'' ifadelerini kullandı.

CUMHURBAŞKANI TEK TEK İLGİLENİP ÖZEL HEDİYE VERDİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, vefa buluşmasında önceki dönem belediye başkanları ile tek tek ilgilenip özel imzalı fotoğraf, Cumhurbaşkanlığı logolu Recep Tayyip Erdoğan isimli ve imzalı kalem hediye etti. İstek ve görüşlerini Cumhurbaşkanına birebir ileten Ispartalı başkanlar Ankara'dan dönüş yaptı. 

Burdur'da Otomobil Şarampole Devrildi 1 Yaralı Burdur'da Otomobil Şarampole Devrildi 1 Yaralı